Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

facute din deseuri


Postări Recomandate

am stat o bucata de timp pe la cabanuta de la munte si m-am jucat cu cateva bucati de lemn provenite din resturi de pe langa casa omului, deseuri care urmau sa fie puse pe foc. totul este rustic, adica scandurile au fost slefuite grosier si date cu ulei de in.

pentru mine am facut o bancuta de pus picioarele cand te odihnesti sau de facut focul la semineu si o masuta pentru cafea.

 

Posted Image

 

Posted Image

 

pentru un prieten am realizat o masuta noptiera (sau o noptiera gen masuta) si o banca . banca are spatarul prea lasat insa remedierea va veni anul urmator.

 

Posted Image

 

Posted Image

 

tot pentru mine, am facut si o platforma din scandura pentru atelier deoarece mi s-a lasat podeaua din beton. platforma o pot ridica atunci cand se mai lasa . aceasta a fost facuta cu scanduri cumparate si cu niste dulapi ramasi de la alta constructie.

 

Posted Image

 

Posted Image

Editat de eugenbt
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Titlul sectiunii este:"Proiecte si realizari", si nu "Inventii si inovatii in domeniul prelucrarii lemnului si al derivatelor acestuia".

am incercat sa resuscitez putin topicul si sa arat ce-am facut in concediu. nu sunt de meserie si nu am suficiente scule pentru lucruri perfecte. multumesc tuturor celor care au citit postarea, atat celor care s-au bucurat de imagini cat si celor carora nu le-a placut. poate voi reusi data viitoare sa postez ceva mai alambicat, care nu se poate realiza cu "​Cateva straifuri si resturi , un circular manual, un soricel, o bormasina portabila, un abricht portabil,niste bait/lac, smirghel si un pumn de holzsuruburi".

Link spre comentariu

si pentru ciobanul Vasile si pentru stramosii nostri ar fi timp pierdut sa posteze, nu sa realizeze ceva. pentru multi dintre tinerii din ziua de azi ar fi invers. locuiesc la bloc si rarele momente cand pot sa fac ceva din lemn sunt concediile. in plus, incerc sa inoculez putina manualitate si iubire de lemn copiilor.

Link spre comentariu

betonul a fost turnat cu plasa. inainte de a fi atelier, locul respectiv era o terasa pe care am inchis-o eu. pamantul de sub atelier a fost cu ani in urma mlastinos. s-a acoperit cu rumegus si pamant. cand am cumparat locul si casa,n-am stiut acest amanunt. cu timpul, rumegusul a putrezit si pamantul s-a lasat. din fericire, temelia casei a fost facuta cu spirit de raspundere si deocamdata casa rezista, nu se lasa. sper sa n-o faca nici in viitor.

Link spre comentariu

chiar  daca  nu  sint  absolut  divine ,  mie  imi  plac  foarte  mult  realizarile  postate  de  catre  dl  eugenbt .  omul  este  creativ  si  gospodar ,  iar  modul  de  prezentare  nu  sufera  deloc  de  aroganta  sau  infumurare  .   nu  acelasi  lucru  se  poate  spune  despre  dl  diamant ,  care  ,  plin  de  o rautate  ucigatoare ,  il   stropeste  cu  venin  pe  bietul  om  ,  in  fiecare  postare  a  acestui  topic .  dupa  cum  lesne  se  poate  observa ,  el  n-a  inteles  nici  macar  in  al  12-lea  ceas  ca  titlul  sectiunii  este  PROIECTE  SI  REALIZARI  ,  iar   ceea  ce  a  postat  dl  eugenbt  reprezinta   O  REALIZARE  ,  NICIDECUM  UN  PROIECT asa  cum  insista  sa  bata  cimpii  aiurea  in   tramvai  anumiti  circotasi .  

per  total ,  un  sincer  bravo  pentru  dl  eugenbt   si  un  la  fel  de  sincer ...lasa-neeee ,  lasa-neeee   si  ...mai  taie  din  ele ,  da-le  draqu` ... pentru  dezonorabilii  circotasi  ... :rzb

Link spre comentariu

Am ascuns comentariul inutil și mai mult decât răutăcios al lui ,,diamant,, dar și postările legate de el ale colegilor, sper să nu mai fie nevoie de intervenție pe aici. 

Orice realizare interesantă și utilă în regim ,,DIY,, (do it yourself) este binevenită pe această secțiune, nu trebuie să fie proiecte de fizică atomică......

Link spre comentariu

multumesc, Validae, nu m-am suparat pe comentariile lui Diamant, nu poti multumi pe toata lumea. am postat "realizarile", care sunt intr-adevar nimica-toata pentru un bunic de-al nostru, pentru a-mi exprima fericirea ca am mai facut ceva cu propriile maini. la bloc, nu prea apuci sa faci ce-ti doresti, asa ca atunci cand scap la "casa", incerc sa ma bucur de orice. cu stima, pentru toti membrii forumului, eugen.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări