Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatorul-proiect de fezabilitate

balanelsimiaunel

Recommended Posts

mai multe o sa zic maine...deocamdata doar ca am plecat de la sugestiile  a trei persoane:

@franzm

andreea ciufolli

allan kimmel

sper sa il fac functional pana la urma.

post-258098-0-81700200-1471645511_thumb.png

iN PRINCIPIU este vorba de un nucleu final in structura diamant in clasa a care primeste comanda in curent pe colector de la un alt diamant  in clasa ab sau a...cu clasele om vedea mai incolo.

Frumusetea este ca nucleul in clasa a din mijloc, adica cel care debiteaza direct pe difuzor poate fi comandat independent de diamantul de  deasupra lui.asta inseamna ca pot alege o modulare in clasa d fie pt nucleul debitor pe difuzor fie pt nucleul debitor pe colectorul primului.

Asta mai inseamna ceva:

daca aleg o clasa d pt etajele de deasupra , nucleul diamant de dedesubt poate fi comandat ca filtru activ pentru rejectia frecventei ultrasonice.

Cum nu am hotarat nimic deocamdata despre functionarea acestui amplificator la final , deocamdata voi explora functionarea pur liniara, adica clasele a sau ab.

Acum...de ce am ales modulare pe colector si la intrare si la iesire...de sanchi!

Acum sunt pregatit pentru palme si scatoalce de la cei care sunt mai priceputi  ca mine!

Edited by balanelsimiaunel
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• balanelsimiaunel

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images