Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft RCW pentru programare telecomenzi

Guest Seth

Recommended Posts

Buna seara, imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, dar as avea si eu nevoie de softul pentru prgramat telecomenzi RCW (Remote Control World)

Arata ca in imagine atasata.

Nu mai reusesc sa il gasesc nicaieri pe net si poate il mai are vreun utilizator al forumului.

Va multumesc anticipat, inca odata imi cer scuze dac anu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topic.

O seara minunata va doresc.

post-260097-0-61550500-1471630224_thumb.jpg

O adresa de e-mail daca se poate...ca sa va trimet programul.

Buna seara, imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, dar as avea si eu nevoie de softul pentru prgramat telecomenzi RCW (Remote Control World)

Arata ca in imagine atasata.

Nu mai reusesc sa il gasesc nicaieri pe net si poate il mai are vreun utilizator al forumului.

Va multumesc anticipat, inca odata imi cer scuze dac anu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topic.

O seara minunata va doresc.

Da aia este adresa, am pus așa ca protecție împotriva botilor de spam.

Ok,in maxim 4 min....aveti e-mail-ul de la mine...dar vedeti ca trebuie dezarhivat pentru ca e arhivat,iar apoi trebuie instalat programul pe pc-u sau laptop.

Ati primit ceva,astept raspuns !!!

Edited by FLORIN IORDACHE

Nu am primit, mai puteti trimite încă odată la [email protected] vă rog.Mulțumesc.

Nu merge,azi dimineata am vazut ca am primit mesaj inapoi de la yahoo ca nu e adresa buna...pe care mi-ati dat-o dvs...

O adresa de e-mail,dar creata pe yahoo aveti disponibila ??? Astept raspuns !!!