Guest Seth Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Buna seara, imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, dar as avea si eu nevoie de softul pentru prgramat telecomenzi RCW (Remote Control World) Arata ca in imagine atasata. Nu mai reusesc sa il gasesc nicaieri pe net si poate il mai are vreun utilizator al forumului. Va multumesc anticipat, inca odata imi cer scuze dac anu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topic. O seara minunata va doresc. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 O adresa de e-mail daca se poate...ca sa va trimet programul. Buna seara, imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, dar as avea si eu nevoie de softul pentru prgramat telecomenzi RCW (Remote Control World) Arata ca in imagine atasata. Nu mai reusesc sa il gasesc nicaieri pe net si poate il mai are vreun utilizator al forumului. Va multumesc anticipat, inca odata imi cer scuze dac anu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topic. O seara minunata va doresc. Link to comment
Guest Seth Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Vă mulțumesc pt răspunsul atât de rapid, adresa de mail este seth23(at)gmail.com Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Vă mulțumesc pt răspunsul atât de rapid, adresa de mail este seth23(at)gmail.com Poate : [email protected] ?? Link to comment
Guest Seth Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Da aia este adresa, am pus așa ca protecție împotriva botilor de spam. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 (edited) Da aia este adresa, am pus așa ca protecție împotriva botilor de spam. Ok,in maxim 4 min....aveti e-mail-ul de la mine...dar vedeti ca trebuie dezarhivat pentru ca e arhivat,iar apoi trebuie instalat programul pe pc-u sau laptop. Ati primit ceva,astept raspuns !!! Edited August 19, 2016 by FLORIN IORDACHE Link to comment
Guest Seth Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Nu am primit, mai puteti trimite încă odată la [email protected] vă rog. Mulțumesc. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Nu am primit, mai puteti trimite încă odată la [email protected] vă rog.Mulțumesc. Nu merge,azi dimineata am vazut ca am primit mesaj inapoi de la yahoo ca nu e adresa buna...pe care mi-ati dat-o dvs... O adresa de e-mail,dar creata pe yahoo aveti disponibila ??? Astept raspuns !!! Link to comment
Guest Seth Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Trimiteti aici va rog [email protected] Multumesc inca odata! Link to comment
electronix_2006 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Incearca sa il descarci de aici,le-am uploadat eu acum pe acest site : http://www.filedropper.com/rcwelectronic Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Trimiteti aici va rog [email protected] Multumesc inca odata! Gata vi l-am trimes si pe adresa aceasta . Va rog sa ma anuntati daca la-ti primit. Astept raspuns !!! Link to comment
iuliantv Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 softul rcw ce permite editarea codului mai este disponibil? l-am avut,dar dupa un restore in vin 7 l-am pierdut,va multumesc Link to comment
sorintv Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 http://www.elforum.info/topic/117283-alien/ Link to comment
iuliantv Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 ok ms ,am cautat postul in care fusese pus linkul de descarcare dar nu am dat de el Link to comment
Guest Seth Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Am primit pe mail, multumesc. Multumesc si pt link-uri, este ok si acolo! Link to comment
Recommended Posts