Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Akura AMELADVD2YR185VH


Recommended Posts

  Buna ziua.Am televizorul de mai sus cu softul corup,sta in stand-by si nu porneste.Nu l-am putut resuscita nici prin copiere si rescrierea softului din memorie,a pornit in schimb cu un soft luat tot de aici,de pe forum,imagine inversata,logo de my-tv,telecomanda nu merge...pe net nu am gasit nimic care sa ma ajute...intreb, poate are cineva salvat bin.ul pentru acest televizor.

mainboard   CV306L_S,panel AUO  M185XW01.

      :multumesc

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ledul ar trebui sa se aprinda oricum , numai daca eventual e vreun scurt la relipirea memoriei

Dumpul l-am descarcat de aici, dupa ce colegul "radu72" a spus ca nici macar nu se aprinde ledul de st-by, am observat ca dumpul are 3,27Mb in loc de 4Mb, ceea ce inseamna ca dumpul nu este bun sau este pentru stick usb.

 

http://fanzo.org/forum/viewtopic.php?t=27551

Edited by Guest
Link to comment

  Pe  http://fanzo.org/forum/viewtopic.php?t=27551 este un fisier denumit MYTV TE-22.rar care contine un folder CV306_ZJMI12_......cu extensia bin.

Am inscris memoria cu continutul respectiv,se pare ca este aceilasi bin cu cel trimis de catre domnul Costica LCD,am fost eu bleg si cine stie ce am facut...merge,receptioneaza programe,cu alte bin.uri nu receptiona nimic,am gasit cod MFY420,partea proasta este ca.i ptr alt tip de ecran,alta rezolutie,vad 4 bucati de imagine iar din service(sursa2580) nu am decat 3 modele de panel de jonglat,toate de 215.

 

 
Link to comment

        Am gasit un soft de 18,5 care sa se potriveasca pe    http://www.audioevideocenter.it/DMS/schemi-dms/service-dms.htm        nu se mai potriveste telecomanda,DVD.ul nu mai exista ca functie si nici nu poate fi activat din service...asta e.Se pare ca pentru Akura nu exista nicaieri suport.Multumesc tuturor care si.au manifestat interesul!

Edited by radu72
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines