gabyh Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 m-ar interesa o schema DAC pentru o intrare optica S/PDIF la un system 5.1 direct din placa de baza AN7 care are binenteles iesire si intrare optica S/PDIF Link to comment
gabyh Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 chiar nu ma poate indruma nimeni cu un link?? sau o idee? Link to comment
gabyh Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 in principiu am gasit o placa dela un device care avea intrare optica gen s/pdif dar nu stiu exact ce e ca sa caut schema lui ..au existat playere video cu intrare optica s/pdif? Link to comment
gabyh Posted August 2, 2008 Author Share Posted August 2, 2008 placa este de la un cd player JVC XL V464 si are pe ea un IC JVC MN35500 care e folosit in montaj ca si convertor DAC dar...problema e nu gasesc o schema in care as putea sa-l folosesc ...ma poate ajuta cineva?de asemenea mai am oplaca de baza defecta Abit AN7 care are si intrare si iesire de S/PDIF optica cum as putea sa folosesc aceste pentru ce vreau eu?? Link to comment
Jules00 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Stiu ca statiile de amplificare Technics au decodoare digitale. Incearca sa gasesti una bubulita si sa iei de acolo modulul. Sa faci unul, cam complicat pt. ca (dupa cate am vazut eu) e vb de circuite complexe....Spor Link to comment
Recommended Posts