Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DSC GS3105 K + DSC PC4010A V3.06


Guest globalitserv

Recommended Posts

Guest globalitserv

Daca cineva a mai avut aceasta problema

 

Folosesc o centrala DSC PC4010A V3.06 MAXSYS si un Comunicator GSM/GPRS DSC  GS3105 K (sau cel putin asa scrie pe el pentru ca aplicatia sau consola GS 31XX spune ca este GS3105 fara acel K).

Majoritatea furnizorilor comunicatorului spun ca acest model DSC GS3105 K are posibilitate de: 8x mesaje vocale de cate 16 secunde, Apelator SMS, 8x numere pentru apelare vocala si SMS si culmea programare de la distanta prin dscreachme ... ultima varianta iese din calcul pentru ca acolo nu iti da voie sa adaugi decat 2 modele mai precis GS3120 si GS3125. Mai ramane aceasta programare prin consola DSC GS31XX o aplicatie de 10M care pare a fi destul de fiabila numai ca functiile de care vorbesc furnizorii nu apar cand selectezi modelul GS31X5.

Confuzie nu am cum sa fac pentru ca pe placa de baza a comunicatorului scrie HARDWARE Version B073-R1 Type Designation GS3105 K (asta pe langa faptul ca scrie pe el de la furnizor GS3105 K printr-un stiker).

 

Daca cineva a mai folosit sau a incercat sa faca ca, acest comunicator sa fie configurat conform specificatiilor il rog sa spuna ceva. :)

 

Precizez ca el suna daca-i dau alarma numai ca nu reusesc sa-l fac sa trimita acele sms-uri sau inregistrari care de fapt nu am unde sa le adaug :).

Furnizorii spun ca se mai programeaza cu DLS4 (mai nou DLS5) dar ma indoiesc ca ar fi posibil atata timp cat aplicatia dedicata lui nu stie sa faca acest lucru.

 

Astept un rapuns de pe la voi.

 

Multumesc

 

Link to comment
  • 1 month later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines