Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor Samsung P2370

vergil

Recommended Posts

Samsung P2370  model cod  LS23EFHKFV/EN

Am nevoie de schema acestui monitor . Am dat jos un manual serevice  , de pe net , dar nu este ce trebuie si nu da nimic in legatura cu tastele senzoriale , unde banuiesc ca acolo ar fi prb .

Am facut ceva verificari dar , nu cunosc ce tensiuni , macar , intra in aceasta placuta . Are șase leduri , pentru fiecare buton , si un ci U1.

Starteza din butonul power , dar pe urma nu mai face nici o comanda , nici macar oprire . Monitorul este alimentat cu alimentator de 12v , separat .

Monitorul , de altfel , functioneaza corect ca imagine .

Va multumesc 

Edited by vergil
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vergil

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top Posters In This Topic

Multumesc , dar in niciuna din scheme nu da placuta cu taste senzoriale . In schimb ,  se da la a treia schema , conectorul de pe placa de baza cu conexiunile de pe placa . Acum pentru ce varianta de taste este valabila , aceasta schema . Banuiesc ca ptr push buton e una , si ptr senzor este alta . Pentru push buton ar fi simplu , dar cea cu senzori , are un ci U1.

Poate ma lamureste cineva 

Va multumesc .