one Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 teleportarea a fost pusa in practica :smt030 Sincer nu stiam iar daca esti binevoitoe te rog pune un link .10x http://www.stirilocale.ro/Oamenii_de_st ... 20361.html........sau http://www.google.com Link to comment
Guest Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://www.stirilocale.ro/Oamenii_de_st ... 20361.html ... sau http://www.google.com Asa este, google e foarte bun! Ia uite ce scrie aici (pentru cei care citesc numai titlurile, fara sa mai citeasca si continutul, este penultimul alineat din link): http://www.physorg.com/news79265847.html "it is not a matter here of a particle disappearing from one place and re-appearing in another" adica in traducere, "nu este vorba aici despre o particula care dispare dintr-un loc si apare in altul" iar in loc de asta, un handicapat de jurnalist scrie ca "Oamenii de stiinta au reusit teleportarea a doua obiecte diferite" :smt021 Cand eram mici jucam "telefonul fara fir": cativa copii stateau insirati si primul soptea la urechea celui de-al doilea un mesaj, acesta dadea mesajul mai departe si tot asa pana la ultimul care spunea cu voce tare ce a inteles. Vad ca lumea il mai joaca si astazi fara sa vrea sau fara sa stie. :partyman: Link to comment
Gerula Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Am vazut o chestie interesanta pe un site ( nu mai conteaza ) care si aia chiar va merge.ntr-oPrezenta bobinei trebuie sa ne atraga atentia.Exista scheme de aparate de radio fara alimetare, daca laga tine e postul de radio.Daca iei antena TV de pe bloc si impanatarea de la priza poti ascula Radio Romania Actualtati dar cu o dioda si o casaca.Poate chiar sa aprinda un LED.Acum toata "arta" este sa maschezi acest fenomen banal cu o alata explcatie. Mai pui magnati, piramide in jurul bobinei.Faza e ca daca ai o bobina poti avea in apropiere un generator de camp puternic. Acum si campul geoterestru are usoare variatii, asa ca ai putea obtine tensiune pe scala uV. Link to comment
one Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 "it is not a matter here of a particle disappearing from one place and re-appearing in another" adica in traducere, "nu este vorba aici despre o particula care dispare dintr-un loc si apare in altul" iar in loc de asta, un handicapat de jurnalist scrie ca "Oamenii de stiinta au reusit teleportarea a doua obiecte diferite" :smt021 Pai si cine a zis ca teleportarea inseamna neaparat trasportul unei particule?Teleportarea este reproducerea particulei in alta parte. din punctul meu de vedere distrugerea unei cladiri pe pamant si aparitia acesteia pe luna, in cele mai mici detalii, este egala cu teleportarea. Link to comment
one Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Revin la ceea ce am spus mai devreme cu precizari. Nu vreau sa afirm ca realizarea unui anumit mecanism generator de energie sau nu, este posibila. Dar este mult mai usor sa afirmi ca ceva exista sau este posibil, decat ca nu exista sau este imposibil. Fenomenele pe care le putem explica la un moment dat au legatura cu fenomenele mai simple pe care le-am inteles. Pentru pasionati, va recomand cartea: Creierul, o enigma descifrata , de Moisa, Dorin Teodor care se poate descarca gratuit de la http://www.gutenberg.org/etext/11756 Este normal ca sa spunem acum ca un anumit fenomen nu poate avea loc, in conditiile in care fizica ne-a invatat ca "nu se poate". Oare ce fizica se studia acum 200 ani, cand se presupunea ca zborul unui aparat mai greu decat aerul este imposibil? Oare visau oamenii de atunci la energia atomica? Lista poate continua. Link to comment
Guest adrian Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 eu am facut-o.merge.sunt ceva probleme -sau erau- Daca stie cineva despre o sursa de energie formata dintr-un oscilator legat la o bobina . Bobina este introdusa intr-o bara de cupru . La o anumita frecventa a oscilatorului se obtine o energie mai mare decat energia consumata . Energia obtinuta se masoara la capetele barei de cupru . Frecventa oscilatorului trebuie sa fie egala cu frecventa de rotatie a electronilor ib jurul nucleului ,pentru a se obtine rezonanta si generarea de energie :yawinkle: Link to comment
Guest Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 eu am facut-o.merge.sunt ceva probleme -sau erau-Bravo! Alea ceva probleme erau cu fizica, nu? :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link to comment
Guest sorin6 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Este normal ca sa spunem acum ca un anumit fenomen nu poate avea loc, in conditiile in care fizica ne-a invatat ca "nu se poate". Oare ce fizica se studia acum 200 ani, cand se presupunea ca zborul unui aparat mai greu decat aerul este imposibil? Oare visau oamenii de atunci la energia atomica? Lista poate continua.*DA, e normal, fizica a cam ajuns la limita, spre deosebire de acum 200 de ani... Si ca "detaliu" nici o descoperire teoretica "serioasa" nu "infirma" pe cale vechi, ci le incadreaza ca niste cazuri particulare... Asa cum teoria relativitatii nu a eliminat principiul lui Arhimede, imposibilul ramane imposibil... Link to comment
Guest adrian Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 stimabile,daca esti intradevar interesat de problema in cauza,estemai mult decit simplu sa verifici ca functioneaza.eu am verificat-o prin 77.este foarte functionala. Link to comment
Guest Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 A, pai in '77 poate ca folosea la ceva dracia aia, ca se tot oprea curentul, dar acum nu cred ca mai are cineva nevoie de asa ceva.Multe lucruri minunate erau posibile pe vreme aia, de exemplu imi aduc aminte cum orice gospodarie agricola scotea lejer 40 de tone de grau la hectar. :smt033 Link to comment
Guest sorin6 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 stimabile,daca esti intradevar interesat de problema in cauza,estemai mult decit simplu sa verifici ca functioneaza.eu am verificat-o prin 77.este foarte functionala.Ce varsta aveai prin '77 si de ce nu ai INCA premiul Nobel :smt005 Link to comment
Guest adrian Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 A, pai in '77 poate ca folosea la ceva dracia aia, ca se tot oprea curentul, dar acum nu cred ca mai are cineva nevoie de asa ceva.Multe lucruri minunate erau posibile pe vreme aia, de exemplu imi aduc aminte cum orice gospodarie agricola scotea lejer 40 de tone de grau la hectar. :smt033Stimate domn ,in 77 in revista "stiinta si tehnica"a aparut articolul referitor la subiectul in cauza.autorul experimentului ,un student francez dadea pe linga schema electrica sifrcventele de rezonanta ale anume metale si nemetale in stare pura:cuprul electrolitic ,argint ,aur,aluminiu etc. in total vreo opt.din pacate nu mai am revista dar am informatia ca exista un site cu aceste frecvente.eu am folosit o bobina de la un contactor de 220v /10 A pe care am cuplat-o direct la un generator hp universal care era capabil sa-mi genereze frecventa dorita la o putere de aprox. 300mw cu U max.3V .in miezul bobinei am introdus un conductor de aur de ale carui capete m-am legat la un osciloscop capabil fara alta sarcina,osciloscopul fiind pe 20V/div. el avind cam 10 div.pe vert.mai continui sau nu e interesant? Link to comment
Guest sorin6 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Stimabile, in Stiinta si Tehnica au aparut 60 de tone de tampenii, pe care nimeni care a depasit nivelul clasei a 8-a nu le-ar crede... :weedman:Aici este vorba de ENERGIE, nu de experiente de laborator de ordinul micro-wattilor, care sa dovedeasca ca Pamantul poseda un camp magnetic sau electric... Link to comment
Guest adrian Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Stimabile, in Stiinta si Tehnica au aparut 60 de tone de tampenii, pe care nimeni care a depasit nivelul clasei a 8-a nu le-ar crede... :weedman:Aici este vorba de ENERGIE, nu de experiente de laborator de ordinul micro-wattilor, care sa dovedeasca ca Pamantul poseda un camp magnetic sau electric...este remarcabil pesimismul dv. Link to comment
Guest adrian Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Stimabile, in Stiinta si Tehnica au aparut 60 de tone de tampenii, pe care nimeni care a depasit nivelul clasei a 8-a nu le-ar crede... :weedman:Aici este vorba de ENERGIE, nu de experiente de laborator de ordinul micro-wattilor, care sa dovedeasca ca Pamantul poseda un camp magnetic sau electric...este remarcabil pesimismul dv.A-ti apris vreodata un foc de tabara d-le Sorin?mai intii este scinteia si apoi si apoi se aprind lemnele mari. Link to comment
Recommended Posts