Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 6230i porneste se aude tonul de pornire dar nu arata nimic pe ecran


Recommended Posts

Buna ziua!Am un model de telefon Nokia6230i primit de la un prieten care si-a cumparat alt telefon mai performant si pe acesta a vrut sa-l arunce.Mentionez faptul ca telefonul a functionat in momentul cand eu l-am luat de la el,dar dupa ce a functionat o perioada buna de timp,avandu-l la munca in buzunar am transpirat in timp ce lucrase msi apoi nu mi-a mai aratat nimic de atunci.Am demontat display-ul l-am uscat dar tot nu arata nimic.Ce ma sfatuiti sa fac sau cum pot sa-l repar ca atelierele service nu mai au displeye pentru aceste modele de telefon pentru ca fac parte din generatia veche de telefoane si nu se mai gasesc.Va multumesc foarte mult!

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Trebuie verificată bine mufa ce cuplează display-ul cu placa, acolo e cel puţin un contact oxidat.Folosiţi o lupă puternică şi verificaţi mufele, şi cea de pe display şi cea de pe placă, curăţaţi-le cu o periuţă de dinţi şi alcool pur sau spray de contact.

Link to comment

D-le Florin,ideea dvs imi place si as dori de la dvs display-ul,dar expedierea o vreau in data de 15 a lunii august cu expedierea prin posta sau curier la primirea coletului,deoarece alta modalitate nu exista.Ce ziceti?Batem palma?Multumesc mult pentru ajutor Validae,iti voi urma sfatul si ma voi ocupa de problema imediat.O zi buna!

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines