Gerula Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Stie cineva schema acestei surse ?Ma poate ajuta cu ceva informatii ?(putere/ frecventza/ natura miezului folozit ca pare Fe ) Link to comment
yo9hrb Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Schema din maual te poate ajuta? Link to comment
Gerula Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Sigur ca da. Am un prieten care are RTM. Am sa incerc sa trec totusi pe la el.Parca si aud replca strainilor : "Voi mai folositi inca asa ceva ?" Link to comment
Guest Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 De ce? In afara dimensiunilor este o scula buna. La vremea ei era ceva "State of The Art". Nu e singurul care foloseste asa ceva. Link to comment
yo9hrb Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Daca nu ai facut rost de schema, o plantez maine aici. Daca mai merge scannerul :smt003 . Iar despre lucrul cu aceste scule nu pot spune decat ca nu toti avem de cheltuit sute de euro pe nu stiu ce scula de firma. Eu unul sunt mult mai fericit cu RTM-ul si RTP-ul meu. Sunt "macelarite" de mine :supz: . Nu cred ca este o rusine sa lucrezi cu scule antice sau home-made. Chiar dimpotriva. Link to comment
Recommended Posts