Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sagem MV3026


Recommended Posts

am gasit prin casa un sagem mai vechi (mv 3026) si vreau sa vad daca mai functioneaza dar are o problema nu se incarca adica numai daca il tin intr-o anumita pozitie (mufa telefonului de alimentare nu e oxidata sau murdara...) mufa si telefonul. cineva a facut mai demult o fapta buna buna cu el....bagand mufa de alimentare invers (fortat). acumulatorul e gol. aveti vre`o idee ce as putea sa ii fac ca sa pot vedea daca mai e bun fara o vizita pe la un service :weedman: ?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chiar si atat nu-ti dai seama cam ce ar avea ? Daca te uiti cu o lupa atent ,o sa observi ca pinii de pe placa sunt dezlipiti ,contact imperfect. In special cei 2 pini de incarcare , nu mai stiu care 1 si 4 s-au 2 si 4,vezi tu acolo ia la rand si lipeste ,si vezi ca o sa fie ok.

Link to comment

m-am uitat atent...cu un mic microscop....si nu erau desprinsi, rupti pinii de contact. insa faza cu lipitul direct unor fire pe pini de incarcare ar fi o idee insa trebuie sa caut schema mufei :yawinkle: nu vreau sa fac vre-un scurt pe acolo si sa-l stric mai tare. ma apuc acum de el sa vad care e hasu`!mc de idee....alte pareri mai sunt :smt003 ???

Link to comment
  • 1 month later...

Daca pinii sunt lipiti bine atunci e mufa rupta intr-un loc care nu se vede.Totusi, nu ar strica sa refaci lipiturile la acei pini...In caz extrem, cumperi mufa si o inlocuiesti. Sau adaptezi o alta mufa in locul ei.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines