Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv sport color Gold Star model:NR CL- 14F80 -Nu se memoreaza canalele


Guest PECSI STEFAN

Recommended Posts

Guest PECSI STEFAN

Buna tuturor!Am un televizor color,tip sport,CRT,cu diagonala de 32 cm,problema e ca nu memorează canalele,ii dau cautare automată,le cauta ,dar nu sta ,iese din post,nu se poate folosi numai prin scart, cu semnal audio -video.Are doua integrate Stv 2112B si Stv 6387B1/FLI.O fi careva dintre ele defect,ca fuge din bandă,nu stă?!Multumesc,anticipat!

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest PECSI STEFAN

Multumesc pentru ajutor,la Nei-ul postat anterior a fost usor,rezolvarea,dar poate si cu asta.L-am primit de la cineva,din cauza ca fugeau canalele.Dar acum am observat dupa ce fusese pe balcon,in căldura mare,vreo 4-5 luni,stau canalele care sint pe el.As vrea sa dau o cautare,cu o telecomanda Made for you,dar nu mai stiu codul,nu stiti oare voi,daca va rog frumos!Cred ca numai trebe recositorit contactele la tv-ul asta,mai ales la cele doua integrate,la procesor.Bobina CAF are,dar numai unul,prin calea comună,asta e un model mai nou,simplu.

Link to comment
  • 1 month later...

Salut prieteni buni!Am pus o vreme deoparte acest televizor,acum am incercat zilele acestea sa invirt de bobina aceea CAF,parca are o pozitie unde nu iese din banda de tot,dar tot apare dupa citeva secunde un biriit, bineinteles cu sunet cu tot.Nu exista ceva metoda sa pui acolo la bobina ceva,si sa o fixeze frecventa?sau o fi din integrat,are si doua mai mici!N-ace-ti vreo idee?Va multumesc!

Link to comment

Eu nu as pune pentru nimic in lume superglue.

Ma rog, am oferit o metoda pentru cei care nu vor sa munceasca si sa invete electronica studiind forumul asta, care da "mura in gura" o multitudine de informatii, fara sa cumperi carti, sa mergi pe la scoli sa tocesti bancile, etc. Ci ei doar vor sa repare aparate.

Link to comment

Multumesc mult tuturor,poate ca ideea lui Iulian e buna,am incercat sa invirt încet,dar degeaba,tot incepe biriitul dupa o vreme,denunt la reparat,ca ma gîndeam asa,daca România trece pe digital,oricum numai prin scart o sa-l pot folosi,cu un decodor digital pe cablu,n-are rost ,sa -mi pierd vremea cu el.Se aude,ca si noi trecem din dcembrie,pe digitala,apoi nu stiu,daca e adevarat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines