Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Nei 2044 Txs -Nu prinde canalele


Guest PECSI STEFAN

Recommended Posts

Guest PECSI STEFAN

Salut tuturor!Un tv crt,de 48 diagonala imi da de furca,nu prinde canalele,ar vrea sa intre ceva,cind se da cautare,dar nu intra corect imagine,sunet nu am,numai un sisiit,si cind il opresc la un post,se duce imaginea si in verticala si in orizontala,de la semireglabilul de pe placa nu se poate opri.Aveti idee ca ce ar putea avea?Integratul TDA 8305 ám vrut sa o schimb,dar n-am,TDA 3592A ám,sa-l schimb acela?Multumesc anticipat!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest PECSI STEFAN

Era unul de 4,7 ,nu de 2,2,am schimbat mai multe,in aceea zonă,dar nici o schimbare.Poate fii oare chiar jungla,Tda 8305?

Link to comment
Guest PECSI STEFAN

Multumesc mult pentru ajutor,s-a rezolvat,este un miez cu bobina,in carcasa metalică,lîngă integratul Tda 8305,unde e un condensator de 2,7 nr,styroflex,aceea a trebuit sa invirt de el ,înspre exterior,in sus,are miez subtirel,era decalibrat,au intrat imediat posturile corect si cu sunet!Am folosit o surubelnita din plastic!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines