Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri despre Autotek SS1500.1D


Recommended Posts

Salut, vreau sa achizitionez un amplificator Autotek SS1500.1D , pe el se gaseste sigla Crunch , pretul este unul bunicel, dar sunt  in dubii cu puterea lui reala.Producatorul zice ca ar avea 1500w rms x 1ohm, 1100 rms x 2 ohmi iar in 4 ohmi 500w rms parca, pe mine ma intereseaza sa-l folosesc in 2 ohmi.Stiu ca nu are cum sa aiba 1500rms intr-un ohm ,chiar daca e el clasa D si are eficienta mai mare , are 2 sigurante de 50A , deci un consum de maxim 100A x 14.4V = 1440w care poate el sa ii consume maxim, si daca el consuma 1400 maxim , de unde sa scoata 1500 ? Totusi ma gandesc cam ce putere reala ar avea pe 2 ohmi, asta ma intereseaza cel mai mult, stiu ca ar trebui masurat dar nu am posibilitatea si am postat sa vad ce pareri mai primesc.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am avut ceva de 580w rms si desi la inceput imi pareau multi, dupa ce m-am obsinuit am dorit mai mult.Totusi daca acel amplificator nu are puterea reala scrisa in manual ....adica 1500w rms pe 1 ohm, [nu are sigur], care sunt sansele sa aiba 1100 rms pe 2 ohmi cat scrie in manual ?Am vandut amplificatorul care il aveam si acum vreau sa fac upgrade la acesta si ma gandesc sa iau autotek-ul asta , iar apoi sa schimb difuzoarele din uslile fata cu altceva , tot componente dar firme mai serioase ,apoi urmeaza un amplificator pentru medii , un big3 si probabil o baterie suplimentara.

Edited by Alecsander
Link to comment

Sunt altele si mai si....Sunt baieti pe grup [nu stiu daca am voie sa-l spun] care au si aproape de 10kw pe masina....Totusi , o recomandare ? La 500 de lei , sa iau autotek-ul ? E facut de aceeasi firma care fabrica si crunch, hifonics ,mbquart ...

Edited by Alecsander
Link to comment

Am vorbit cu baiatul, luni mi-l trimite, n-a mers mai jos de 500, sper sa fie ok . De functionalitatea lui nu ma indoiesc, dar nu stiu cum e din punct de vedere calitativ.Si sper sa aiba macar un 900rms pe 2 ohmi...o sa incerc sa fac rost de un osciloscop sa-l pun pe el sa vad...Cu osciloscopul daca il pun , masor cu difuzorul pus ? Sau doar cu osciloscopul ?

Edited by Alecsander
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines