Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asta chiar asa se indoaie?


Recommended Posts

  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mai, mai studiati putin felul in care preiau imaginea camerele aste de 2 lei de pe telefoane inainte sa credeti toate tampeniile filmate .

... ti se pare tehnic si mecanic - asa ceva nu este posibil

Mai pe romaneste, bobina nu se poate misca decat in paralel cu magnetu cea ce se vede foarte clar in poza (bobina fiind notata cu b); Daca tot nu am fost pe inteles, bobina nu se poate misca decat SUS sau JOS la fel si membrana :yawinkle:
Link to comment

Efectul asta apare din pricina vitezei mici de baleiere a senzorului camerei cu care se filmeaza. Ceva mai apropiat e efectul care se observa cind o camera, cum au cei de la stiri (in mod sigur ceva mai profesionale), filmeaza un monitor sau un TV, vibreaza imaginea de o iei la fuga desi in realitate nu se vede asa cu ochiul liber.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Nu are nici o aplicatie practica ce face gorobetele acolo, poate ii da jos noroiul de pa aripile masinii. Dupa relieful inconjurator pare a fi de prin estul Europei, ceeace nu ma mira. Ma indoiesc ca asa asculta muzica zapacitul, o sa ajunga la doctor cu urechile, capul si co---le. :smt003

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines