kata_tel Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Vreau sa schimb condesatorii la lampile cfl i-am scos si nu mai stiu valoarea lor. Cum se poate testa invertorul. Aplic 12v si o tensiune on de 3v sau cat pe pinul de comanda. Am sa caut sa vad ordinea firelor. Ms Link to comment
kata_tel Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 (edited) asta stiu. modulul este dintr-un monitor nu am sursa de el de alimentare si vreau sa-l pun pe un tv de 22.monitorul e de 17 inch. ma gandesc ca valoarea condesatorului e diferita la lampile pt 22 inch. Edited July 13, 2016 by kata_tel Link to comment
Radiotelegrafist Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 nu cred ca se va impaca cu ce este in tv Link to comment
cornel1962 Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 ...eu cumpar de la m-----m si le adaptez in tv-uri si monitoare. Daca sunt legate si comandate corect, n-au cum sa nu functioneze...pana acum n-am avut probleme!!! Link to comment
iuliantv Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 (edited) aceste ,invertoare fac si ele fata la un anumit consum,deci nu poti lua un invertor de la un cfl 17" ce duce cca 30w si sa-l montezi la un cfl de 22" ce consuma 40-50w,de mers e posibil sa mearga dar nu mult timp ,ori cateva minute sau zile,dupa care va crapa,invers este posibil sa merga garantat daca nu intra invertorul in protectie din cauza consumului scazut, Edited July 13, 2016 by iuliantv Link to comment
kata_tel Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Invertorul A8L cred ca se adapteaza la acest tv. Sa alimentez cu o sursa separata de 12v 4a. Sursa ce o avea tv-ul nu functioneaza in gol am 12v dar in sarcina devine 4v cred ca e dus regulatorul de tensiune .ms Link to comment
Recommended Posts