Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina spalat artic c1000


Recommended Posts

Salutare, masina nu opot porni,se aprind ledurile de la program si sfarsit program,nu pot sa o resetez,butonul startpauza ramane aprins,am verificat motor curatat colector. schimbat carbuni, inchizatorul functioneaza(blocheaza-deblocheaza usa) un sfat va rog ,multumesc

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mai verifica daca carbunii noi ai motorului sunt pasuiti bine pe colector ,contactele din mufe ,rezistenta sa nu fie intrerupta sau sa dea la masa,presostatul poate avea contactele lipite (sufla in  el si verifica contactele) si pe placa electronica  verificati condesatorii.Succes.

Link to comment

Ati cerut un sfat si v-i l-am dat, atat m-a dus mintea.E destul de simplu de verificat continuitatea butonului.Colegul Nicusor Lupu v-a dat si alte variante.Cunosc o masina de spalat care nu deblocheaza "usa" nici dupa ce e scoasa din priza.Nu sunt specialist dar dau si eu sfaturi unde ma pricep.

Link to comment

Verificaţi electrovalva de alimentare cu apă, dacă e arsă sau triacul ei e ars, maşina nu detectează (prin presostat) că are apă şi nu mai face nimic. Verificaţi şi filtrul de la intrarea furtunului de cuplaj, poate s-a înfundat cu rugină, am mai găsit cazuri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines