Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum conectez un computer la un televizor nei


Recommended Posts

Daca se poate sa imi trimiteti o schema sau sfaturi cu privinta la cum sa conectez un pc la un tv color nei ,va multumesc :prayer:

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

In primul rand este necesar ca placa video sa aiba si TV-out . In functie de tipul de iesire din placa video ( S-Video, RCA) si de tipul de intrare in TV ( S-Video, RCA, Euroscart ) vei avea nevoie de un cablu adecvat.Dupa conectare urmeaza sa activezi din softul placii video si iesirea TV.

Link to comment

Nu imi dau seama pentru ce ai nevoie de schema . Iesirea TV a placii video ( in cazul in care exista ) furnizeaza semnal compatibil cu intrarea video a televizorului . Nu-ti trebuie decat un cablu pe care il poti gasi aproape in orice magazin de electronice. Ramane de rezolvat "problema" standardului semnalului video color , dar in cazul unui TV multistandard este deja rezolvata . Ceva setari in acest sens se mai pot face si din softul placii video .

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines