Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum conectez un computer la un televizor nei

Recommended Posts

Daca se poate sa imi trimiteti o schema sau sfaturi cu privinta la cum sa conectez un pc la un tv color nei ,va multumesc :prayer:

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

2

• sho_gun

2

• lulu07

1

• vio2007

1

Top Posters In This Topic

In primul rand este necesar ca placa video sa aiba si TV-out . In functie de tipul de iesire din placa video ( S-Video, RCA) si de tipul de intrare in TV ( S-Video, RCA, Euroscart ) vei avea nevoie de un cablu adecvat.Dupa conectare urmeaza sa activezi din softul placii video si iesirea TV.

Nu imi dau seama pentru ce ai nevoie de schema . Iesirea TV a placii video ( in cazul in care exista ) furnizeaza semnal compatibil cu intrarea video a televizorului . Nu-ti trebuie decat un cablu pe care il poti gasi aproape in orice magazin de electronice. Ramane de rezolvat "problema" standardului semnalului video color , dar in cazul unui TV multistandard este deja rezolvata . Ceva setari in acest sens se mai pot face si din softul placii video .

• 2 weeks later...

Schema de care ai trebuinta o gasesti in revista conexclub februarie

2004 pag 45 , sau cauti cu Google textul " VGA to tv converter "

sau ''Burak's homepage " si apoi clic pe "ma simt norocos".

Schema si cablajul din revista au fost preluate de pe http://www.tacashi.tripod.com/ ,dar nu am putut accesa pagina .. :smt006