paun nelu Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 MR-GW6-1385 MOD. 21[29]M-407[410] Telecomanda KK-Y267BNu am mai multe date despre el pt. ca nici nu l-am vazut.Acest tv, mi-a spus proprietaru ca sa jucat pe telecomanda si acum nu mai functioneaza din ea. Tv-ul e in garantie . Ce este de facut la el?e posibil sa-l fi blocat din telecomanda? Mersi mult! Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 schimba bateriile la tlc. Link to comment
paun nelu Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 e ok telecomanda sefu! Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 te citez ai zis ca nu mai functioneaza din ea,deci tv-ul numai primeste comenzi de la tv;pai telecomanda e de vina. Link to comment
lulu07 Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 dac nu incerci cu alta sau nu-i dai capacul jos......te-ai plictisesti? Kostele, Kostele!!! Link to comment
paun nelu Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 Telecomanda functioneaza e probata ,dar probabil a intrat in meniu si la blocat,la tv ii merg comenzile din fata;va intreb : e posibil sa fie blocat? se mai poate intra in meniu fara a desface tv? [e in garantie] Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 dar nu merge4 nimic de pe tlc,nu face nici o comanda ..?sa nu fie tlc comutata pe video,satelit...sunt anumite tlc care se pot folosii si pe alte scule decit tv si au comutarile respective.nu am auzit de acest model de tv dar sunt intradevar citeva modele la care poti schimba tipul tlc din soft tv,dar asta inseamna sa intrii in service Link to comment
Tavi Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 nu se poate bloca din service sa nu mai primeasca comenzi de la telecomanda , e ilogic asa cevade unde stiti ca telecomanda e buna si nu est ea de vina ?ati probat pe alt tv identic si merge ? Link to comment
paun nelu Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 nu pe alt tv, pe un "radio" [deci nu se poate bloca din telecomanda] OK! mersi! Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 pe un radio poate sa aiba si bat slabe si merge da nu merge pe tv,poate sa aiba contact rece pe led de emisie ir si tlc pe radio oscileaza sau a scapato jos =def kuart si tot merge pe radio Link to comment
paun nelu Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 OK. Sorine,.. il vad si eu tv ; cum am spus mai sus, datele mi lea dat clientul, si va spun miine ce are.mersi! Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 nu se poate bloca din service sa nu mai primeasca comenzi de la telecomanda , e ilogic asa cevade unde stiti ca telecomanda e buna si nu est ea de vina ?ati probat pe alt tv identic si merge ?Tavi sunt citeva modele de tv care din service schimbi tipul de tlc si cu actuala a televizorului respectiv nu mai ia nici o comanda,dar nu este cazul la acest tv. Link to comment
mariancalinescu Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 spune te rog la ce modele tv se blocheaza accesul din telecomanda. Link to comment
mircea626 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 spune te rog la ce modele tv se blocheaza accesul din telecomanda.din cite stiu sasiul de daewoo cp005 permite schimbarea tipului de telecomanda(jvc,aiwa). Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 spune te rog la ce modele tv se blocheaza accesul din telecomanda.din cite stiu sasiul de daewoo cp005 permite schimbarea tipului de telecomanda(jvc,aiwa).toshiba si grunding,modelele cu st92195...intrare in service cu [-vol]de pe bord tv si[tasta6]de pe tlc la care se scimba o adresa in int si merge perfect cu alta tlc Link to comment
Recommended Posts