Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hitachi ha 300

cornel1962

Recommended Posts

Buna seara ! ... am si eu nevoie de schema acestui amplificator, sau daca cineva stie cu ce finali/prefinali a fost echipat.Am gasit 4 finali, de 4 feluri si cred ca nu au nimic in comun cu originalii. Multumesc!

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cornel1962

4

• zal

3

• daniels

1

• orgasmo

1

Top Posters In This Topic

Mii de scuze , am fost plecat !!!...pe un canal am gasit   C1060 si A670, dar n-am stiut ca asa vine ampliful echipat ...era umblat si acolo, pe celalalt canal este cu totul altceva ( nu sunt langa amplif.acum), dar nici nu mai conteaza ....acum stiu ce trebuie pus. Va multumesc la toti pentru raspunsuri,..o sa merg pe TIP35/36C. O zi frumoasa la toti !

...m-am uitat pe parametrii lui A670 si C1060 !!! ...nu credeti ca ar merge aici si TIP41/42C ?

Am curatat bine de praf....pe celalalt canal erau BD535 cu A670!

Edited by cornel1962

Ţi-am recomandat unii mai rezistenţi, că şi aşa radiatorul e o tablă. Trz cu care era echipat ampliful din fabrică sînt slabi, am schimbat o grămadă din ăştia în amplifuri Pioneer şi altele, din aceeaşi epocă. Poţi pune şi unii în capsulă TO3 gen MJ15003/15004, 150024/150025 sau alţii complementari. Trebuie date alte găuri în radiator.

nu vreau sa va suparati, dar am echipat amplif-ul cu TIP41/42C ( se comporta foarte bine termic) si nu prea este dispus nici clientul sa investeasca prea mult....cred ca stiti cum este!!!! ...din partea mea toata stima si multumesc pentru tot!