dragostalpau Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 am un televizor ars din cauza ca s-au facut lucrari la reteaua electrica si s-au pus 2 faze in loc de o faza si nulnu am ce sa le cer celor de la electrica deoarece in locatia unde s-a ars tv-ul nu este tras curent oficialDaca ma poate ajuta cineva din Iasi, sa lase aici datele de contact.TV-ul este vechi, de prin '90, marca Jazzy Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 schimba puntea sau diodele din punte si condensatorul de pe tensiunea de 300v. Link to comment
dragostalpau Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 multumesc sorin, dar eu nu sunt depanator, nu am desfacut niciodata vreun televizor ... o punte de diode sau diodele din punte le recunosc eu, dar condensatorul de pe tensiunea de 300V mai greu Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 pai dupa punte e un cond mai grosolan pe care scrie 100uF/380vsau 400v,eventual valori peste 100uF.in general astea crapa la bitensiuni sau supratensiuni Link to comment
dragostalpau Posted April 6, 2007 Author Share Posted April 6, 2007 daca nu ajunge la reciclat o sa ma bag eu in el pina la urma, ca acuma nu prea am timp Link to comment
Recommended Posts