eduard_florentin Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Pana la urma mi-am luat si eu o placa de sunet Fortissimo 4. Problema e ca sunetul de la Tv-tuner nu mai poate fi controlat din telecomanda. In meniul Playback nici macar nu apare CD in (unde este conectat Tv-tuner-ul). Pot regla sunetul doar daca ma deplasez pana la calculator si numai din meniul Record. Am vazut ca au mai avut si altii aceeasi problema. Cum stau lucrurile? Depinde de cum nimeresti placa de sunet (caz in care ma duc sa o schimb) sau asa lucreaza ea? Si daca asa lucreaza ea, nu a aparut vreun program ceva, care sa rezolve problema? Link to comment
niq_ro Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 am patit si eu ceva asemanator cu un tunner tv Leadtek WinFast DV2000 pana nu am luat ultimele drivere si softuri de pe site ( http://www.leadtek.com.tw/eng/support/d ... P%20EXPERT ) pentru tunner nu mi-a aparut facilitatea de a a avea volum reglabil... deci totul e din tunner PS: daca nu uit iti fac niste capturi de imagine cum am configurat... Link to comment
Recommended Posts