Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv PLATINIUM model:RML-20 OTXT


Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Va salut colegi,revin cu un tv asemanator cu cel din titlu la care nu receptioneaza nici un post pe RF,mentionez ca tensiunile sunt corecte pe TUNER,functioneaza pe euroscart cat si pe rca dar pe client il intereseaza partea de tuner pentru ca are cablu tv,functile sunt bune merge si functia cautare,eu suspectez ca ar fi tunerul ars sau poate din dump,dstra ce parere aveti?

Link to comment

 pe client il intereseaza partea de tuner pentru ca are cablu tv,functile sunt bune merge si functia cautare,eu suspectez ca ar fi tunerul ars sau poate din dump,dstra ce parere aveti?

Daca tunerul este ars si nu se gaseste altul,numai cu un decodor cred ca se mai poate rezolva problema.M-am bagat sa postez aici deoarece si eu am o problema de acest gen cu un tv de la tara.

Link to comment

Destul de curios lucru caci decodorul are o banda de canale proprie.Deci nu inteleg cum de nu receptioneaza nimica nici acesta. :rade:

Pai daca selectorul  e defect cum sa intre semnalul  RF  de la decodor  ?? :rade:

Poate te referi la semnalul prin mufa scart ....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines