Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Behringer B215D sau BLUE TECH XPRO-15


Recommended Posts

 Buna ziua.Am deschis acest topic pt a face o alegere corecta.Am in buzunar 1300lei pe care vreau sa ii cheltui pe o boxa de petrecere.Am doua variante ori iau o boxa behringer b21d activa de 15'' si parca 250-300W RMS ori un BLUE TECH XPRO-15'' pasiv si ii caut un amplificator de restul banilor.Problema este ca nu stiu  ce sa aleg.Activa este mai usor de transportat dar are W mult mai putini.Pasiva are W mai multi dar este scump un amplificator pt ea(plus cabluri etc).Ar mai ramane in cazul pasivei cam 500lei pt un amplificator si cabluri(adica putin pt un amplificator de 400-500W RMS).Eu as lua activa care are W mai putini dar SPL mai mare.Voi ce parere aveti??

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest decimator

Cumpara incinta activa,iesi mai ieftin,trebuie sa tii seama de ceva,B215D sunt clasa D si au surse in comutatie,exista riscul ca in momentul unui defect sa fie si primul si ultimul,se repara destul de greu.

Edited by decimator
Link to comment
  • 3 weeks later...

In functie de ce sonorizari doriti sa faceti, stabiliti niste criterii fixe si optionale pentru alegerea potrivita...

In Romania sunt destui care repara boxe active, amplificatoare cu surse in comutatie daca greutatea aparaturii este un criteriu primordial, tehnologia smd nu este "bau bau".

Puteti cauta si aparatura second hand in bugetul alocat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines