Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LB5610 led tv


Recommended Posts

Salutare tuturor,

Am primit la reparat televizorul din titlu, a fost supravoltat (trasnit) pe la alimentarea cu curent alternativ, ca a venit cu siguranta arsa si eclatorii impuscati, diodele din punte au scapat. Modulul de sursa este EAX65391401 (2.6).

Totusi dupa montarea sigurantei, sursa nu porneste. Are un circuit integrat smd, SOT23-6 pin, marcat 5A2RAG. Sunt sigur ca acesta este defect, dar nu reusesc sa-l identific. nu am gasit mai nimic despre el pe net, nici schema, televizorul fiind destul de nou, din Aprilie 2014.

Vin aici cu rugamintea daca vrea cineva care are documentatie, sa-mi spuna ce componenta este IC101, sa o pot cauta si eventual cumpara.

Multumesc.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 months later...

Daca integratul este o sursa in comutatie de 5v(ADJ), scoateti bobina si puneti 5v extern si vedeti ce spune tv-ul....., la chinezarii e defect frecvent cu acest integrat, la dvs nu stiu ce este acolo.........bobina este 4R7 sau 6R8?

Edited by Guest
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines