Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Youtube Downloader

wally_gatter

Recommended Posts

wally_gatter

Recomandati-mi si mie un program sau ceva de genul care sa imi descarce doar sunetul de pe youtube s sa-l converteasca in mp3. Am incercat ceva dar cum nu am timp suficient apelez la voi. Problema e  ca am de descarcat si coloana sonora de 10 ore !!!! ce programe am gasit eu erau limitate la 20 de minute parca...

Unul din video-urile pe care vreau sa le descarc (sunetul doar) ar fi asta:

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radiotelegrafist

5

• FLORIN IORDACHE

3

• wally_gatter

2

• victor_andrey

1

L-am pus si eu unde am crezut de cuvinta,daca se considera ca este unde nu trebuie rog un moderator sa-l mute la sectiunea potrivita.SI NU VAD CE ESTE DE RAS IN ASTA :bataie

• 11 months later...

il folosesc si eu de cativa ani dar dezavantajul este ca nu poti descarca decat continuturi pana in 20 de minute.

il folosesc si eu de cativa ani dar dezavantajul este ca nu poti descarca decat continuturi pana in 20 de minute.

Da asta cam asa este,aici aveti dreptate,dar totusi o melodie obisnuita nu are mai mult de 4-5 min... :reytre