amudsen Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Ce parere aveti de schema urmatoare pentru adaptarea la un osciloscop cu spot simplu ? E vorba sa afiseze maxim pana la 200 kHz. Am vazut o schema asemanatoare in revista Connex, dar era pentru 4 canale. Link to comment
Voltus Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Am facut ceva asemanator insa ma nemultumeste ca semnalele sunt prezentate usor defazat intre ele iar defazajul este dependent de frecventa semnalului afisat . Link to comment
amudsen Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 Ok, dar forma semnalului ramane aceeasi? Link to comment
amudsen Posted June 8, 2016 Author Share Posted June 8, 2016 Cam in genul acesta arata cablajul......... sa vad timp pentru realizare. Link to comment
Voltus Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Forma semnalului era ok ( sinusoida sub 20KHz) . Link to comment
sesebe Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Dece nu copii un comutator adevarat dintr-o schema de osciiloscop indistrial, una cu diode, nu-i chair asa de greu de facut si poti folosi diode uzuale, chiar si 4148 daca nu vrei super viteza. Link to comment
dan cod Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Am eu unul sau doua aparate făcute de fabrica.Daca nu mă înșel unul are 8 canale și unul 4.Daca nu uit luni la atelier văd exact.La cel cu 8 cred că am schema. Link to comment
dan cod Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Am gasit manualul service unde este si schema..Eu am si aparatul. Thurlby_OM358_8-channel_oscilloscope_multiplexer_sm.pdf Link to comment
Recommended Posts