Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Karaoke circuit

Guest SIG

Recommended Posts

Am incercat ceva midi-uri ptr. karaoke care se gasesc cam greu ptr. melodiile romanesti,sau nu sunt prea reusit facute,adica au un nr. limitat de note,mai mult seamana a melodii de jucarii si nu-ti vine sa canti serios.

Am gasit in schimb o schema.

http://www.electronickits.com/kit/compl ... EMK140.htm

Intrebarea este ar' reusi sa scoata vocea din melodii fara sa afecteze instrumentalul?Am incercat soft,cu Audacity de ex.,sa separ canalele,sa-l inversez pe unul si sa le lipesc din nou,facand asta din ce am mai citit pe net,cum ca astfel se anuleaza vocea,ea fiind identica pe cele doua canale,dar rezultatul a fost destul de dezastruos,a luat din basi,lasand niste medii stridente.

Deci nu prea m-as' apuca daca rezultatele nu ar' fi cat de cat.Dar daca nimeni nu a incercat nu am cum sa stiu.

Poate va dati totusi cu parerea.

Merci.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MCDragoos

2

Top Posters In This Topic

Sal. Ce ai gasit tu nu stiu cat de bun este dar aceeasi schema am vazut-o si in connex club (nu va supara-ti de reclama dar revista nu mai exista) cu tot cu cablaj imprimat. Daca o vrei o scanez si ti-o trimit.

• 2 weeks later...