Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE40D503F7W


Recommended Posts

Buna ziua , acest tv nu da nici un semn de functionare cu toate ca toate tensiunile sursei de alimentare sint prezente , chiar si cu mainboardul deconectat fapt care este cred problema deoarece stiam ca sursa porneste doar la aparitia tensiunii pe pinul power-on . In cazul deconectarii sursei de la main lumineaza ccfl-urile , cu ele conectate nu . Sursa este BN44-00469B , main este BN41-01702A X5_LCD_LED . Initial am banuit main dar apoi la deconectarea lor tind sa cred ca totusi sursa e defecta . Multumesc pentru orice info suplimentar .

 

L.E. : cuplind pinul PS-ON la masa decupleaza sursa si ramine 5 volti de st-by , posibil ca asa lucreaza sursa asta ?

Edited by stefank
Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

displayul este LTF400HM05 , intre timp lasind mai mult televizorul alimentat am observat ca se incinge tunerul si stabilizatorii de linga el , dupa ce l-am dat afara stabilizatorii nu se mai incalzesc dar nici schimbare nu a avut loc in functionare , eu banuiesc ca a suferit de la traznet

Link to comment

Este normal cu cupla scoasa ce merge la main sa functioneze sursa si cclf , nu va atingeti de sursa nu acolo e problema ci in main.

Incercati o scriere de eprom . daca face la fel cel mai probabil procesorul afectat (defect termic sau bile care nu mai fac contact).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines