pusttiu Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 salut, am acest sony cdp-561 acasa si e defect...adica invarte cd-urile, arata timpul parcurs, face totul ca la carte ca si pina acum dar in iesire nu se aude decit din cind in cind un pacanit (in pocnet .... ca si cind nu ar face ceva contact.... care ma poate ajuta cu o schema sau macar cu niste informatii despre cum sa il depanez.... ii multumesc anticipat. miine sper sa il desfac si sa verific partea de audio (are iesire fixa si cu volum variabil, are si iesire optica.. ...) si poate pot sa verific daca la iesirea placii de pe mecanica am semanl audio... ca nu am avut niciodata acest defect pina acum. ms mult. pm sau ym : pusttiuc Link to comment
itzu Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 daca nu ai semnal audio pe nici o iesire, posibil convertor D/Adin pacate nu dispun de schemamai da detaliibafta! Link to comment
pusttiu Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 semnal nu era pe nici o iesire,,,nici pe cea de casca nici pe cea de line out,,,ns daca era pe optica dar nu cred ) ... am zis era pt ca acum nu mai mere nici atat.,..am schimbat laserul kss213b cu unul nou si acum motorul care deplaseaza mecaniscum cu laserul nu se mai opreste cind ajunge la capat.... am masurat contactul de limita care este pus acolo si acesta lucreaza f bn . cred ca a crapat de tot ceeea ce era defect. CUMPAR electronica de la un cdp-561 ....sau macar o placa care sa aiba aceste 3 integrare pe ea :: BA5941fpcxd2529qcxa1992ar oricum daca este bulit unul din ele nu cred ca am sanse sa il schimb..... is prea nervos de felul meu ) Link to comment
Recommended Posts