Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor de umiditate


Guest pai

Recommended Posts

Salutare.As vrea sa cumpar un senzor de umiditate dar am inteles ca nu prea se comercializeaza asa ceva pe la noi.Imi poate spune cineva daca exista vreo schema electrica care sa indeplineasca aceeasi functie?10x

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am la aparatul de masura senzor de umiditate :)) haha vezi ca a fost prezentat in tehnium schema unui higrometru masoara umiditatea.Defapt schema era un meghaohmetru la baza caruia era montat un batz de chibrit la capetele acestuia avand doua capse.Cam asa sta treaba la senzorul de umiditate ;))

Link to comment

@niq_ro,cam pe unde s-ar mai gasi senzori de umiditate? pe mine ma intereseaza unul pentru o aplicatie care sa poata functiona afara, adica temperatura de la -20 pana la 40-50 si umidiatate intre 0 si 100% si sa reziste la condensare. am gasit ceva la com3t un SMTHS10, dar mai vreau sa mai caut.

Link to comment

adynis,multumesc de raspuns, am luat si eu un modul similar(cel cu 220 in coada) pentru interior, dar dupa cum spuneam imi trbuie ceva pentru exterior care sa reziste si la condensare(100% umiditate) si la temperaturi mai mici(-20 grade).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines