Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cautare programe telefunken

Guest kartys

Recommended Posts

Guest kartys

salut tuturor,am si eu o intrebare.am un tv model mai vechi,telefunken fb1310 si nu stiu cum sa fixez,caut programele.daca ma puteti ajuta...

• Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sorin Schiriac

8

• Tavi

3

deci telecomanda este p1672 sau tlc cu culori,fiecare culoare accesata face anumite reglaje:tasta rosie accesata=reglaje de sunet,tasta verde = reglaje de lum ,cont ,col.,tasta galbena =cautarea programelor si memo acestora.In functie de chasiu se face in doua moduri:prin apasarea tastei pur si simplu si apare meniul sau prin tinerea tastei galbene apasata [10sec] si apare meniul.prin apasarea tastei concomitent se trece prin submeniuri.Tasta tv apasata [10 sec] se regleaza normalizarea iar tasta de deasupra tv ceea cu doua sageti cap in cap apasata [10 sec] se acceseaza timer off. reglajele se fac cu tastele [vol + -]

Guest kartys

Televizorul are o telecomanda pe scrie telefunken fb1310 si nu are butoanele colorate.De fapt are in josul ei langa butonul de inchis un buton galben,dar nu se intampla nimic cand il actionez

pai asta e tlc p1663,nu are nici o treaba cu acest tv, butonul galben de pe aceasta tlc aprinde lumina de pe tlc,asa ca tre sa cauti alta tlc P1672. intradevar de pe aceasta tlc poti schimba programele...ar mai fii o varianta la acest tv sa ai butoane pe bord,printre care si patru but colorate...

apasa but galben si apare meniul apoi cu but vol +si - faci reglaje, iar submeniurile le schimbi tot cu but galben.

Guest kartys

Mersi pentru raspunsuri,din pacate cred ca este busit rau televizorul.Nu merg nici butoanele de pe bord,am facut rost si de o tlc p1672 si degeaba.Nu apare nici un meniu pe ecran.Se schimba programele,volumul,etc,dar in rest nimic.

nu e busit nimic ori tv este in mod hotel ori vrea tlc p1673... tlc1672 face vreo comanda ceva...?eventual trebuie intrat in service.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines