Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mesaj nesolicitat de la pay pal


Recommended Posts

Buna seara, de vre-un an si ceva tot primesc mesaje de la pay pal sau appel  cum ca trebuie sa imi reactualizez contul  iar cind vreau sa accesez pagina imi scrie ca  aceasta pagina nu exista .Desi nu am cont la pay pal nu inteleg de ce tot vin mesaje .Mai nou acum o zi mi-a venit iarasi un mesaj pe casuta de  maill cum ca am contul suspendat  iar cind am incercat sa accesez de unde e trimis  mia raspuns ca aceasta pagina nu exista . A mai intimpinat cineva aceasta problema ? Cui sa ma adresez sa nu mai fiu deranjat? 

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Simplu: ignori mesajele, le bagi la SPAM. Paypal nu trimite astfel de mesaje daca nu ai cont, concluzia fiind ca nu vin de la Paypal.Acum sa nu spuneti ca deschideti orice link primit pe email. Renuntati la aceasta curiozitate.

Link to comment

Eu cred ca ala era un mail de aflat parola de la paypal (heckareala pe romaneste), eu cand primesc asemenea mesaje ma loghez direct in pagina de paypal nu din link-ul din mail

Ca sa dezactivezi notificarile ai buton de notificari si vezi acolo ce ai bifat

Link to comment

Acele email-uri sunt email-uri de tip phishing, adica email-ul nu provine in realitate de la PayPal ci doar este facut sa arate identic, iar link-ul duce catre o cu totul alta pagina care nu are nicio legatura cu PayPal, in schimb este facuta sa arate ca pagina de la PayPal si are ca scop aflarea numelui de utilizator si a parolei. Tot prin astfel de pagini pot fi raspandite si aplicatii malitioase (virusi, troieni, etc.), deci nu deschideti toate email-urile pe care le primiti fara sa le fi solicitat si nu dati click pe link-uri! Daca paginile respective nu mai exista atunci inseamna ca intretimp au fost blocate.

 

In functie de setarile fiecaruia, chiar si prin simpla deschidere / afisare a unui email "preparat" expeditorul poate vedea ca adresa de email a destinatarului este activa si utilizata, deci din acest motiv nici nu mai deschideti email-uri primite care par sa vina de la pagini unde nu v-ati inregistrat, ca dupa aceea veti primi si mai multe astfel de email-uri de tip spam / phishing!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines