Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Profilo 20 ctv FTXT , romanesc si pare la fel cu vechiul TV Hermes  de la Slobozia.  Apare la pornire PASS si se schimba culoarea la scris cand apas pe taste pana se opreste TV-ul. Cum pot scapa de aceasta parola? Poate cu un dump? Multumesc!

Link to comment
  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am avut această situație prin 2002,și neavând nici o sursă de ajutor a trebuit să mă descurc singur și am rezolvat problema înlocuind microprocesorul aparatului cu un PCA84C640P/030(cu micile modificări necesare) :reytre

Link to comment

ce treaba are service mode in treaba asta?

telecomanda originala nu ai,merge p560 dar daca ai una cu integrat picatura n-o poti folosi,de aceea am dat solutia de mai sus.... daca insa nu ai tc programabila atunci n-ai decat sa te ....complici !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment

Intradevar nu are memorie externa.  Telecomanda pe care o folosesc este universala UPC de la mivarom , si am descoperit ca televizorul are codul 000. Cu tasta 1 nu merge sa anulez parola si nici nu are un meniu din care sa o resetez. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines