Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sharp 37EM-33S


Recommended Posts

As vrea  schema de la acest TV si nu ma descurc de unde pot sa downloadez ! Ma indruma si pe mine cineva? Multumesc frumos .

TVul nu porneste , sta pe ledul rosu , este tensiune pe bara (in colectorul Tlinii am 110V ,pe procesor am 5V ,dar nu pleaca nici sa`l bati !Poate imi dati un sfat si mie ... multumesc inca o data .

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 5 years later...

Buna!Am si eu acest tv,care e functional,dar butoanele din fata de volum,+ si - nu functioneaza,si nici din telecomanda.La telecomanda nici butonul "Mute "nu merge.Am scos toate 4 butoane de pe placa,si cele de canal,CH,crezind ca au ceva rezistenta,si tot nu mergea volumul din telecomanda.Am gasit si dump 24C08 pe Elektrotanya,l-am scris,aceeasi problema cu volumul,nu merge....Telecomanda am scris,dupa codul gasit din lista Bravo...Stie cineva ,ce poate avea tv-ul,procesorul sa fie!?Multumesc.

Link to comment

Merge si volumul,atunci apare semnul de volum pe ecran,numai cind are semnal video.Eu primisem acest tv,dar l-am pornit numai,in graba,fara sa ii dau cautare la cablu.Codul telecomenzii o gasisemes repede,telecomanda se potriveste,de Bravo ,Longer.S-au facut foarte ciudat si Sharpurile astea,ca Sony pe vremurile acelea....dar si la LCD am intilnit ciudatenii:daca lampa s-au displayul au probleme,nu mai porneste...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines