attilaa0 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Buna ziua!acest tv prinde toate canalele si cele digitale dar dupa programare se tot intrerupe semnalul inclusiv si cele analogice merg foarte slab, iar cele digitale fac acele patratele apoi revine imaginea . Puteti spune ce poate fi?Tunerul ?sau trebuie updatat?Am dat si factory reset.Tensiunile le-am masurat si sunt ok. Va multumesc. Quote Link to post Share on other sites
iuliantv Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 prima oara incercati relipirea pinilor tuner,in nici un caz nu cred ca softul e buba,mai degraba ceva tensiuni sau lipituri reci succes Quote Link to post Share on other sites
attilaa0 Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 (edited) Am relipit tunerul ,ba chiar am desfacut si am relipit si in interior,tensiunile pe stabilizatoare sunt ok. am masurat si tensiunile pe pinii tunerului.Singurul care se tot modifica este tensiunea AGC.In rest toate sunt stabile. Pe un pin scrie 33V acolo am doar 30V. Edited April 28, 2016 by attilaa0 Quote Link to post Share on other sites
neculavasile Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 trebuie sa fie o dioda zener 33v incearca sa o schimbi,produce defecte in timpul functionarii,verifica Quote Link to post Share on other sites
dj01fad Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 vezi ca ai undeva in meniu signal attenuator sau ceva de genul. la mine daca este dat pe off face exact cum descrii tu. daca ai optiunea asta joaca-te la ea si vezi ce si cum. nu am samsung, am panasonic, dar poate poate... Quote Link to post Share on other sites
attilaa0 Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 Multumesc!Am rezolvat cu schimbare placa de baza. Quote Link to post Share on other sites