Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema loghitech z623

Tomsa Cosmin

Recommended Posts

Buna colegi am un logitech z623 al unui prieten,problema sta in felul urmator,el cam asculta in blana ,si acum daca de exemplu dau de la potentiometru basul la maxim si ridic volumul peste 20 la suta incepe sa palpaie becul si sa distortioneze si nu-i da putere ,daia iau basul la zero si las numai satelitul el functioneaza normal.De unde sa incep masuratorile?ideii ceva

Edited by Tomsa Cosmin
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• winstyle

2

• Tomsa Cosmin

2

• iod2

1

• adydep

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Incepeti cu tensiunea de alimentare  simetrică .. Verificati si condensatoarele de filtraj  . Măsurati tensiunea de iesire pe cele două canale ale finalului  care dă semnal difuzorului de pe subwoofer . Acea tensiune trebuie să fie zero  pe ambele canale , cu volumul la zero . Măsurati si tensiunea de alimentare pe amplificatoarele operationale , si cea de iesire fără semnal . Ultima trebuie să fie zero . De curând am reparat un Logitech la care am găsit defect un operational ...