Tomsa Cosmin Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Buna colegi am un logitech z623 al unui prieten,problema sta in felul urmator,el cam asculta in blana ,si acum daca de exemplu dau de la potentiometru basul la maxim si ridic volumul peste 20 la suta incepe sa palpaie becul si sa distortioneze si nu-i da putere ,daia iau basul la zero si las numai satelitul el functioneaza normal.De unde sa incep masuratorile?ideii ceva Edited April 26, 2016 by Tomsa Cosmin Link to comment
adydep Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Începe cu.....cu începutul.Mergi tot înainte,și când ajungi la sfârșit,oprește-te. Link to comment
iod2 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 conzii de pe alintare amplifuri....daca scade tensiunea de alimentare a finalilor in acel moment, Link to comment
Tomsa Cosmin Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Ce finali are / TDA7294 ? 7265 Link to comment
winstyle Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Incepeti cu tensiunea de alimentare simetrică .. Verificati si condensatoarele de filtraj . Măsurati tensiunea de iesire pe cele două canale ale finalului care dă semnal difuzorului de pe subwoofer . Acea tensiune trebuie să fie zero pe ambele canale , cu volumul la zero . Măsurati si tensiunea de alimentare pe amplificatoarele operationale , si cea de iesire fără semnal . Ultima trebuie să fie zero . De curând am reparat un Logitech la care am găsit defect un operational ... Link to comment
Recommended Posts