Guest alex25alex Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 (edited) Ce amplificator ar trebui sa folosesc la prima orga de pe siteul http://www.arduinotehniq.com/old/miniorga/miniorga2009.htm pentru a functiona normal ? Multumesc anticipat! Edited April 25, 2016 by alex25alex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flomar60 Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Studiaza si proiectul de aici:http://forum.softpedia.com/topic/968054-un-montaj-didactic/....posturile 17 si 18....semnalul este luat din calculator si volumul din placa de sunet nu este setat la maxim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winstyle Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Poti să folosești și unul de 10 vati ( probabil și mai putin ) . , dar dacă folosesti un amplificator mai puternic ar trebui să inseriezi câte o rezistență in serie cu fiecare potentiometru , intre 4,7 - 10 KOhmi ... depinde de ce amplificator ai acum . In locul LED-ului galben , ai putea să folosesti unul albastru , si să montezi toate LED-urile cat mai aproape unul de celălalt , intr-o capsulă transparentă, dacă ai , să genereze mai multe culori in functie de muzică ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex25alex Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Mulțumesc mult!!! Studiaza si proiectul de aici:http://forum.softpedia.com/topic/968054-un-montaj-didactic/....posturile 17 si 18....semnalul este luat din calculator si volumul din placa de sunet nu este setat la maxim....Si la ultima orga (cea cu 3 canale) semnalul e prin jack? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flomar60 Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Da, este semnalul de la iesirea de casti din calculatorul meu....iar volumul general,cel din task-bar, nu era dat la maxim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex25alex Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 (edited) Da, este semnalul de la iesirea de casti din calculatorul meu....iar volumul general,cel din task-bar, nu era dat la maxim...Si ai legat toate firele de la jack (+,-) la un picioruș al potentiometrului? Edited April 25, 2016 by alex25alex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flomar60 Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Nu, doamne fereste! Toate firele de la jack inseamna 2 de semnal si o masa....am utilizat un canal adica unul din firele de semnal si masa....daca vrei ambele canale,atunci pe firele de semnal se inseriaza cate o rezistenta de 10K si apoi se conecteaza- ambele- la intrarea potentiometrului de volum, iar firul de masa la masa montajului... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex25alex Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Mulțumesc mult! Si scuzama de deranj Edited April 26, 2016 by alex25alex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex25alex Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Si încă o întrebare(scuze dar sunt începător) unul dintre firele cu semnal ale jack-ului l-ai lipit acolo unde scrie "intrare semnal" , iar celălalt fir cu masa l-ai legat la borna -?Imi cer din nou scuze dar sunt incepator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flomar60 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Corect! Asa am facut....conductorul marcat cu minus este si conductor de masa.... PS. Daca vrei intra pe topicul meu de acolo , si pune intrebarile acolo.... Edited April 26, 2016 by flomar60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex25alex Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex25alex Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Ai putea sa imi trimiti cablajul la scara 1:1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts