Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump FINLUX 19F905


Postări Recomandate

Va salut!

 

Am acest TV in service, dupa 6-7 blinkuri ale led-ului rosu porneste cu ecran alb, apoi in 3-4 secunde se desaturaza imaginea si se intrezareste treptat timerul de switch-off BLOCAT pe 4:56. Pana se inegreste complet, nu se mai modifica timerul, ramane pe 4:56!

Desfacut, tensiuni, quartz-uri ok, zic sa vad pe software. De lene, nu am mai scos SPI-ul ci am pus doar clestele pe el. Citit cu un TL866A de 2 ori, dump-uri diferite, a treia citire (de fapt verificarea cu buffer-ul) a fost ok. Salvez si ma apuc sa scriu ce mai aveam eu. Din momentul ala, indiferent de dumpul scris (inclusiv doar FF), TV nu mai porneste. Nici cu fisierul salvat, scris si in alta memorie noua, probabil a fost corupt la prima citire. OK din telecomanda plus alimentare nu-mi activeaza USB-ul sa incerc pe acolo. Poate are cineva un dump bun, va rog!

 

FINLUX 19F905

MB: 17MB62-1 cu uP: MSD9WA7PT-Z1-V8, SPI: MX 25L8006E

PS: 17IPS16-4

PANEL: HT185WX1-100

 

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • 1 lună mai târziu...

Buna tuturor!Este amabil cineva sa ma ajute cu un soft si eventual si dump pt un tv Finlux,model 24F883FHD,cu un display de M236H1-L07 Rev.C1,ca am primit unul,e bun porneste,dar nu e pt acest tip de display,e dublat imaginea,si pe verticala dreapta are o dunga groasa,transparenta.Daca se poate ,nu cer prea mult si un dump pt o memorie de 24C64WI.Cu multumiri,anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări