Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump FINLUX 19F905


Recommended Posts

Va salut!

 

Am acest TV in service, dupa 6-7 blinkuri ale led-ului rosu porneste cu ecran alb, apoi in 3-4 secunde se desaturaza imaginea si se intrezareste treptat timerul de switch-off BLOCAT pe 4:56. Pana se inegreste complet, nu se mai modifica timerul, ramane pe 4:56!

Desfacut, tensiuni, quartz-uri ok, zic sa vad pe software. De lene, nu am mai scos SPI-ul ci am pus doar clestele pe el. Citit cu un TL866A de 2 ori, dump-uri diferite, a treia citire (de fapt verificarea cu buffer-ul) a fost ok. Salvez si ma apuc sa scriu ce mai aveam eu. Din momentul ala, indiferent de dumpul scris (inclusiv doar FF), TV nu mai porneste. Nici cu fisierul salvat, scris si in alta memorie noua, probabil a fost corupt la prima citire. OK din telecomanda plus alimentare nu-mi activeaza USB-ul sa incerc pe acolo. Poate are cineva un dump bun, va rog!

 

FINLUX 19F905

MB: 17MB62-1 cu uP: MSD9WA7PT-Z1-V8, SPI: MX 25L8006E

PS: 17IPS16-4

PANEL: HT185WX1-100

 

Multumesc!

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Trebuia selectat din lista de IC a programatorului MX 25L8006E (OTP) @SOP8 iar pentru citirea in circuit cu TL866A obligatoriu aveti nevoie de adaptorul dedicat 25SPI FLASH ce are un CI pe cablaj.

 

Stiti cumva de unde se poate cumpara adaptorul pentru spi flash 25xxx pentru TL866

Link to comment

Eu nici nu aveam acel adaptor in kitul meu. Mi-am comandat acum de pe ebay un EZP2013 si un CH341A, primul se lauda ca ar suporta MXIC. Doar acel adaptor separat nu am gasit.

 

 

Adaptorul era la vanzare cu programatorul TL866A in urma cu 4-6 ani versiunile cu 22-42 adaptoare. Era mai indicat RT809F doar pentru flash spi ISP.

Link to comment
  • 1 month later...

Buna tuturor!Este amabil cineva sa ma ajute cu un soft si eventual si dump pt un tv Finlux,model 24F883FHD,cu un display de M236H1-L07 Rev.C1,ca am primit unul,e bun porneste,dar nu e pt acest tip de display,e dublat imaginea,si pe verticala dreapta are o dunga groasa,transparenta.Daca se poate ,nu cer prea mult si un dump pt o memorie de 24C64WI.Cu multumiri,anticipat!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines