69uzi Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Samsung le26a450c2 are luminozitatea si contrastul la maxim si se vede foarte urat, am incercat sa ntru n meniu sa reglez luminoztatea nsa nu mi da voie find inactv meniul.Posib sa fie din dump,are cineva dump pentru el? Link to comment
winstyle Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 (edited) Eu am un TV LCD Samsung (alt model decât cel precizat de dvs ) luat de la cineva si nu intra in meniu . Am intrat , totuși , in meniul service si era activată functia ''hotel mode'' . Incercati să intrati in meniul service, să vedeti dacă este activată acea functie . Si TV -ul pe care l-am luat avea setat contrastul , luminozitatea si culoarea la maxim . Nu stiu cum dracu se poate uita cineva la un TV cu imaginea setată in asemenea hal ... Edited April 21, 2016 by winstyle Link to comment
69uzi Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 am reusit sa intru insa problema pare a fi tcon sau panel display, se vede imaginea foarte pixelata si pe un fond alb. Link to comment
69uzi Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 imagine solarizata ASF15-F defect, il schimb si revin. Link to comment
69uzi Posted April 23, 2016 Author Share Posted April 23, 2016 schimbat, merge perfect acum. Link to comment
Recommended Posts