cornel1962 Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 (edited) Va salut!....azi dimineata mi-a adus un prieten o placa Ariston cu ceva componente prajite in urma unui scurt la pompa de evacuare si as avea nevoie de schema acestei placi, daca o are cineva!!! codul placii este : EADP-C002-1. Multumesc! Edited April 21, 2016 by cornel1962 Link to comment
euvasile Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Nu gasesti , mai degraba pune o poza cu placa si alta cu zona unde sunt defecte piesele poate are cineva o placa identica. Link to comment
cornel1962 Posted April 22, 2016 Author Share Posted April 22, 2016 Nu gasesti , mai degraba pune o poza cu placa si alta cu zona unde sunt defecte piesele poate are cineva o placa identica. nici eu n-am gasit nimic pe net, dar am rezolvat-o...a fost triacul si doua rez.smd de pe comanda pompei de evacuare( care a fost defecta si inlocuita). Link to comment
poplex22 Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 scuze pentru interventie pe topic , va rog poate cineva ma poate ajuta cu un transformator de alimentare de pe o placa electronica de centrala termica Aristorn mi/ffi , tensiuni : primar 220vca , secundar 24vca si 220vca dimensiuni cam 5cm. pe 5cm., va rog urgent, stima Link to comment
Recommended Posts