Tomsa Cosmin Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Buna colegi,am un amp cumaparat ieri GZTA 2.250MK2 Si am dat la maxim si dupa 5 minute sa topit plasticul de pe siguranta,deci nu plasticul de la statie ,siguranta in sine. Cand l-am primit erau 2 sigurante de 20 A Posibil sa nu fi fost bune sigurantele?Sau sunt de amperaj prea mic,am cautat pe net dar nu am gasit nimic despre ce sigurante trebuie Buna colegi,am un amp cumaparat ieri GZTA 2.250MK2 Si am dat la maxim si dupa 5 minute sa topit plasticul de pe siguranta,deci nu plasticul de la statie ,siguranta in sine. Cand l-am primit erau 2 sigurante de 20 A Posibil sa nu fi fost bune sigurantele?Sau sunt de amperaj prea mic,am cautat pe net dar nu am gasit nimic despre ce sigurante trebuie Se poate inchide,trebuie sigurante de 30,am gasit pe net detalii Link to comment
adydep Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Dăi așa,siguranțe cât mai tari..de...50A .În caz de incident o să ia foc Link to comment
Tomsa Cosmin Posted April 20, 2016 Author Share Posted April 20, 2016 Dăi așa,siguranțe cât mai tari..de...50A .În caz de incident o să ia foc Buna gluma Link to comment
Florinel TV Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Merge si un cui de 2 in loc de sigurante Link to comment
Recommended Posts