Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema pentru TV LCD PROSONIC

gigi56

Recommended Posts

Buna ziua , 

Acest TV  LCD Prosonic Model no: LA 2000 AU si  este defect la sursa ,si sunt piese carbonizate si imi este necesara schema la acest model,si va rog respectos sa postati schema pentru a putea sa lucrez la acest TV  LCD  PROSONIC .

Va multumesc .

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gigi56

7

• cornel1962

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna ziua , 

Acest TV  LCD Prosonic Model no: LA 2000 AU si  este defect la sursa ,si sunt piese carbonizate si imi este necesara schema la acest model,si va rog respectos sa postati schema pentru a putea sa lucrez la acest TV  LCD  PROSONIC .

Va multumesc .

, si pe sursa ce scrie d-nul Gigi ??? spuneti codul sursei, altfel...!!!

Da ,uitasem sa va scriu codul sursei si este cum urmeaza :

J07- 1350 - P010REV2

Model :ORIP -21A 

SUN KOREA

asa este scris codul pe placa de alimentare /,si mai scriu componetele pricipale din montajul sursei

- D106 / MBRF 20100CT 

- Q101/P6NK60ZFP 

- IC 101/1200P60

si mai este o placuta care este supapusa peste placa de alimentare si este un circuit cu codul :BIT 3106A

- va multumesc foarte frumos domnule cornel 1962 pentru schema  se potriveste cu placa de alimentare ,dar pe placuta suprapusa e cu codul:A07 - 2053 - P010REV1 este circuitul cu codul BIT 3106A , si 4 ,circuite SMD  cu aceleas  codul 4501M,ear  circuitul U 5 este inpuscat si cablajul este distrus in jurul circuitului si nu am asemenea circuit si nu pot sa repar cablajul si se poate sa aiba si alte compnete defecte pe placuta ,dar asi dori poate cineva de pe forum are in rezerva aceasta placuta in buna functionare rog frumos sa ma anunte ca doresc sa cumpar aceasta placuta pentru a rezolva problema

Va multumesc

daca este BIT3106A, este invertorul si este mai greu cu schema,... puneti o poza cu placuta sa vedem care-i treaba!........circuitele de care vorbiti (4501M) , sunt de fapt tz.mosfet (N&P channel) si puteti cauta datasheet-ul lor pentru elucidare(AP4501M). Puteti adapta si alt tip de invertor foarte usor!

Edited by cornel1962

Va inteleg ca doriti sa va pun o poza cu plcuta sa se inteleaga mai bine despre ce e vorba,dar scuze ca nu stiu cum sa procedez ca sa va trimit poza cu placuta, dar asi dori pana la urma blocul complect cu codurile mentionate ce ziceti .? are cineva ?

- pacuta cu codul A 07 - 2053 P010REV1 ,este montata pe placa de alimentare  suprapusa ,si scuze nu am fost atent cand m-am uitat pe placa de alimentare sunt 6 mufe mici si cu notatile de pe placa si sunt primele trei in partea de sus a placi : CN103 ;CN104 : CN105  ,ear in partea de jos a placi sunt tot trei mufe mici  cu codul CN106;CN107;CN108:

Edited by gigi56

ce cautati dvs.se pare ca nu se gaseste, dar v-am mai spus ca puteti adapta alt invertor! 

ceva de genul asta :

post-226461-0-67445200-1461169511_thumb.jpg

Edited by cornel1962

- domnul cornel placuta data de dvs este aproape echivalenta cu placuta mea defecta,si foarte asemanatoare cu cumponetele  numai de pe mijlocul placute dat de dvs in rest nu,dar cum s-o  adaptez ??. si cat ar costa aceasta placuta ?