Radiotelegrafist Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Va salut colegi,am si eu o intrebare si anume:am copiat un windows7 de pe un dvd in calculator sub forma unui folder si as vrea sa-i pot face imaginea iso pentru al putea face bootabil pe un stick cu ajutorul programului Rufus,se poate asa ceva?sa nu ma intrebati de ce nu am luat de a gata de pe net pentru ca sunt numai porcarii,va multumesc anticipat Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Sau daca nu se poate dati-mi si mie un windows xp sp3 sa-l descarc pe care dstra.la-ti folosit si a fost bun,daca nu se poate aici atunci pe privat,va multumesc. Link to comment
stefan94stefan Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Poti sa faci imaginea cu Nero . Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Poti sa faci imaginea cu Nero . sa inteleg ca o pot face cu nero si apoi pot sa pun windowsul pe stick cu rufus? Link to comment
yo9gcc Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Poweriso, merge sa faci cu el si stik bootabil si destul de usor. Link to comment
sebi Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 cu nero sau cu power iso copiati pe desktop iar apoi cu rufus pe stick Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 va multumesc tuturor,am sa incerc si am sa va tin la curent cu realizarea(asta daca reusesc) Link to comment
TestPoint Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Pentru crearea fisierelor de windows in format ISO , recomand programul Folder2.ISO... un program simplu si usor de folosit si este (free licence) fara a fi necesar instalarea lui calculator ca oricare alt program. Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Pentru crearea fisierelor de windows in format ISO , recomand programul Folder2.ISO... un program simplu si usor de folosit si este (free licence) fara a fi necesar instalarea lui calculator ca oricare alt program. o fi el simplu de folosit dar pentru unul ca mine care nu a avut de a face cu acest program nu reusesc sa-l gasesc,poate ma ajutati mai cu amanuntul,va multumesc. Link to comment
TestPoint Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 L-am uploadat aici.....http://www.mediafire.com/download/uq27ap3urcgi7h7/folder2iso_1.rar Link to comment
adryano Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Puteti utiliza Novicorp WinToFlash, foarte usor de utilizat. Citirea fisierelor pentru Windows se face fie dintr-o mapa sau imagine .iso deschisa intr-o unitate optica virtuala din DaemonTools sau Alcohol. Nu copiati direct fisierele de pe CD/DVD a unui Windows, pentru ca chiar daca o sa faceti imiagine .iso, aceasta nu va fi bootabila la inscriere pe CD/DVD, plus ca mai este riscul de a infecta fisierele cu virusi. Faceti direct imagine de disk tip .iso cu Ahampoo sau Nero. Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 sau cel mai sigur pentru mine si tot odata si mai simplu ar fii sa ma ajutati si pe mine cu un windows xp sp3 iso doar sa-l pun pe stick,mentionez ca am incercat de multe ori cu windowsuri de pe net descarcate dar nu-mi accepta anumite programe de baza si anume:placa video,sunet,antivirus,etc.deaceea nu mai am incredere in ce iau de pe net,si nici calculator bun nu am, Link to comment
adryano Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 V-am scris un mesaj pe privat. Link to comment
Recommended Posts