Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Sign in to follow this  
Guest bolovan78

Schema UPS GE VH 1000

Recommended Posts

Guest bolovan78

Salut,

Are cineva schema electrica pentru UPS-ul GE VH 1000? Nu mai iese din standby (bateriile sunt ok, sarcina minima asigurata etc).

De fapt...cand apas butonul de power...iese pentru 5-10 secunde din standby...dupa care intra iar in standby...si nu furnizeaza deloc curent. De incarcat bateriile le incarca (chiar daca este in standby)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putin probabil sa gasesti schema. UPS-urile se repara pe etaje de functionare.

Exprimarea ta este vaga. Ce inseamna "...iese pentru 5-10 secunde din standby" ? Ai tensiune pe iesire? Pe ce te bazezi cand zici ca acumulatorii sunt OK ? Cu ce i-ai testat ? Ai masurat sa vezi daca ai semiconductori in scurt ? Ai masurat condensatorii ? Pe care i-ai masurat si cu ce ? Majoritatea, daca nu chiar toate UPS-urile mai vechi de 5 ani au condensatorii obositi si este nevoie de o cura cu condensatori noi. Eu testez acumulatorii cu bec de 12V / 50W. Daca lumineaza bine, consider acumulatorul bun pentru teste. Nu trebuie sa pui sarcina pe iesire. Daca UPS-ul e bun dar acumulatorii sunt praf, poate sa intre in protectie daca exista consum pe iesire.

Probabil presupui ca cineva care cunoaste foarte bine si a mai reparat acest model va citi postarea ta. Sanse mici sa se intample asta. Tocmai din acest motiv, regulamentul acestui forum recomanda sa se furnizeze cat mai multe informatii despre problema, inclusiv poze reale, nu luate de pe internet. Pe fata UPS-ului ai un panou de comanda si control. Ce LED-uri sunt aprinse ? Ce sunete scoate buzzer-ul ? Poze din fata, spate si interior.

Bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines