Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Megavision DMQ-2035


Vizitator mcdevil

Postări Recomandate

Vizitator mcdevil

Salutare Elforum!

 

Am un tv Megavision DMQ-2035 cu deflexia arsa. E arsa si rezistenta de pe H si nu stiu exact valoarea ei, arata de 560Ohm ? Merge pusa si una de 2W in locul ei?

La fel si bobina L-102 normal trebuie sa fie 1mH nu e asa? La masurare e de 0.09mH. Nu stiu nici ce rezistenta ar trebui sa aiba, la masurare arata 0.3 Ohm.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

DMQ nu este un tv pretentios. Schimba bobina cu orice alta bobina, sa fie de la un tub cu aceeasi dimensiune si aceeasi grosime a lampii. La orizontala nu prea vei intalni probleme...la verticala sa fi atent. Acolo ai doua bobine care se pun cateodata in paralel sau in serie...Trebuie sa masori inainte bobinele si sa vezi cum sunt legate.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am pus pe picioare acest tv,defect str sursa,dioda protectie in scurt si final linii! Am inlocuit str-ul,am eliminat dioda si am inlocuit finalul cu un d1555! Tv-ul functioneaza perfect,problema e aceea ca mi se pare ca finalul linii lucreaza prea fierbinte,e normal acest lucru la acest tip de sasiu? Multumesc!

Link spre comentariu

Tare mi-e teama sa nu fie vb de vestita problema cu spirele-n scurt bobina deflexie orizontala.......ideea e ca bobina arata bine!

 

Nu cred ca sunt spire in scurt , o bobina cu spire in scurt pe orizontala scoate fum de regula si se innegreste locul unde s-a produs scurtul , plus de asta finalul linii lesina in max cateva minute din cauza supraincalzirii. Cauza probabila a incalzirii finalului la dvs. este fie proasta lui calitate fie comanda defectuoasa. Am intalnit un defect asemanator la un Goldstar care avea uscat condensatorul de filtrare a tensiunii de alimentare a etajului driver.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări