Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Functie de reducere zgomot de fond la Huawei Ascend P7?


Guest djovidiu
 Share

Recommended Posts

Guest djovidiu

Stie cineva cum pot accesa functia de reducere a zgomotului de fond la un Huawei P7? Are microfon dedicat pentru asa ceva. Interlocutorul imi spune ca se aude traficul si vantul (in general zgomotul). La Huawei G6  am acelasi microfon dar si functia unde pot sa-i dau on/off functionand de minune, desi este mai ieftin decat P7. Asadar am nevoie de ajutor! Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest djovidiu

Chiar nu stie nimeni sa ma indrume? G6 are Android 4.3 pe cand P7 are Android 4.4.2. Oare nu pot sa bag varianta mai mica? Tin foarte mult la aceasta functie si nu mi se pare corect ca un model mai slab si mai ieftin s-o aiba iar la capul de serie de la acel moment sa nu fie valabila.

Link to comment
Share on other sites

Android-ul de fabrica nu vine cu optiunea asta in meniu din cate stiu eu, asta a fost adaugata de baietii de la Huawei. Si in fond care e plangerea, ca poti cumpara un telefon mai ieftin si mai bun pentru ce ai tu nevoie, in loc sa dai 1200 de lei pe un Huawei P7?

 

In paranteza fie spus, eu am intrat in contact prima oara cu un telefon chinezesc acum vreo 8 ani- era foarte misto, ecran tactil cu contrast si culori superbe+ tastatura si era si dual sim. Problema lui e aceeasi problema intalnita si azi la telefoanele chinezesti: chinezii nu prea stiu sa produca acumulatori de calitate si nici fiabilitatea nu e grozava.  Ori, astazi mai mult ca niciodata conteaza tipul acumulatorului, care uneori e sigilat in telefon si greu de inlocuit pentru ca nici nu se mai gasesc, si problema constructiei, intrucat panourile sunt azi cea mai costisitoare componenta a telefonului si daca ai probleme cu ecranul, uneori iesi mai castigat daca schimbi telefonul cu totul.  Ce vroiam eu sa spun cu asta e ca n-as recomanda nimanui sa dea 12milioane pe un Huawei, indiferent de dotari- doar daca e luat pe firma sau cadou, poate ^_^

Edited by rochester21
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines