Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Marian

Samsung Galaxy core prime

Recommended Posts

Salutari tuturor.

 

E prima data cand mi se intampla asta dar cred ca tocmai mi-a decedat telefonul... Executam pe el o cautare cu google cand s-a blocat cateva secunde apoi s-a stins complet. Am incercat sa-l repornesc, n-a mers, i-am scos acumulatorul, cartela si cardul, am pus acumulatorul la loc si am incercat din nou sa-l pornesc, iarasi inutil. Am pus incarcatorul pe el, nici o reactie, am incercat metoda descrisa aici:

http://www.youmobile.org/blogs/entry/How-to-Flash-a-firmware-to-your-Samsung-Device-Using-ODIN-3-Tutorial

 

...de pornire in download mode cu combinatia [Volume Down+Home+Power], iarasi inutil... mai multe nu mai stiu, prin urmare vin aici, poate e ceva ce mi-a scapat, tel nu are nici un an, deci teoretic inca este in garantie, insa este primit prin posta de la vodafone la reinnoirea contractului, nu stiu in ce masura demersul pe calea asta ar avea succes, insa inainte sa sun la ei sa ma interesez as dori ceva idei oare ce ar fi putut pati? Bateria este practic noua si era pe la 80% deci nu poate fi el problema....

 

Orice ideie, sugestie, este binevenita, nu ar fi o tragedie pierderea definitiva a sa cat mai ales a datelor stocate in el ( agenda, mesagerie, notite, documente, etc...).

 

Numai bine.

Marian.

Link to post
Share on other sites

Mergi cu el la garantie. Are garantie chiar daca este cadou. Metoda cu VolUp+Power se face dupa ce sta vreo 10 minute fara baterie.

Edited by pinky
Link to post
Share on other sites

L-am lasat aproape 30 de minute fara baterie si am incercat din nou, nu-i chip de rezolvare din cate vad, am sunat la vodafone la departamentul service si mi-au confirmat ca am incercat tot ce puteam, motiv pentru care nici dumnealor nu ma pot ajuta telefonic, o sa trebuiasca sa merg la un centru vodafone pentru servisare... ar fi tare nasol sa-l fi pierdut definitiv, momentan nici n-am bani sa iau altul ca am facut ceva investitii in altceva si stau foarte prost cu banii, dar asta e...

Link to post
Share on other sites

Verifica conectorul de la baterie (plus si minus) sa nu fie in scurt.Aplica 5V si vezi daca are placa consum fara sa apesi pe power.Dar inainte de toate tine apasat pe power si home 30s si vezi daca vibreaza.

Link to post
Share on other sites

daca ai avut cont google s-a facut backup in cloud automat... daca nu.. sorry ..  culmea ca si eu am exact acelasi model. am avut cateva crashuri si eu dar mie mi-a repornit. eu totusi am backup in cloud ..  ma manca-n cooor sa imi fac si un backup pe un card de memorie ca numai asta nu am facut..

Link to post
Share on other sites

la garantie ,daca este vandut din vodafone , nu trebuie sa ai actele ,sunt in baza de date.

mergi la orice dealer .

nu ai resurse sa reusesti singur.

uneori mai moare bateria ,vezi daca poate aprinde un bec , cbiar daca masori tensiune , curentul debitat poate sa fie foarte mic ( mA ).

cam asta e tot ce poti face tu.

Edited by razvan-l1
Link to post
Share on other sites

Telefonul este de ieri predat la centrul vodafone din Tgv de pe independentei, din descrierea ce le-am dat-o cand l-am predat si ei tot soft-ul ca si mine suspecteaza, mai departe acuma astept, avand in vedere garantia inca activa am preferat sa nu mai experimentez pe el pentru a nu le da motive sa mi-o respinga, am dat un termen inainte de paste, mi s-a promis ca se face, pana atunci mi s-a dat un tel inlocuitor.

Link to post
Share on other sites

Este daca pot sa spun asa cel mai "oficial" dealer Vodafone din judet :)

 

LE: Wally cer scuze ca am omis sa-ti raspund mai devreme, am cont activ pe google ( nu se poate fara ), si din cate stiu era activat back-up automat, acuma n-am decat sa astept sa vad daca asa este si cum il restaurez.

Link to post
Share on other sites

Am discutat acum cu cei de la service-ul care se ocupa de telefon ( regenersis ) si reparatia este gata, ieri a si fost expediat inapoi la centrul vodafone, problema a fost la placa de baza, s-a inlocuit si acum cica este in regula, nu va trebui sa platesc nimic conform service-ului, ramane sa confirm cu cei de la magazin.

 

Ce D-zeu o fi patit de a crapat ( la modul figurat ) placa de baza, nu pricep, tel arata ca nou extern si intern, ( la propriu ) am avut mare grija de el pentru ca mi-a placut ce stie sa faca, si totusi...

Link to post
Share on other sites

Posibil, nu mi s-a spus clar problema, eventual o sa incerc sa aflu mai exact ce si cum, nu de alta dar sa stiu de ce sa ma feresc, si deci cum sa protejez tel de alte astfel de episoade.

 

LE: Nu mi se poate spune motivul inlocuirii placii de baza, si nici nu pot sa-si dea cu presupusul asupra motivului defectului, acuma am primit raspunsul asta de la regenersis, pur si simplu s-a inlocuit placa de baza, doar atat imi pot spune, mai departe D-zeu stie de ce s-a dus si ce anume s-a dus...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines