Guest mily13 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 (edited) buna ziua tuturor am revenit cu o mare rugaminte celor care are buna voie sa ma ajute cu o veche problema a mea..de curand am decis sa fac putina ordine in dulapul meu cu electronice si...am dat de vechea statie auto audiola ,mai deschisesem acum vreo 2-3 ani un topic pe tema asta si pana la urma renuntasem.acest amplificator conectat la bateria auto sau orice alta sursa intra in protectie mia zis cineva ca ar fi tranzistori finali..acum neavand prea mari cunostinte despre electronica am nevoie de ajutorul vostru.cum as putea sa verific ce ar fi bulit ?cum as putea verifica tranzistori mei care ar fi a1695 respectiv c4468 acest amplificator avand 2 perechi de tranzistori ca acestia si inca o intrebare as avea daca sar merita sa o repar adica ce putere ar putea sa scoata?.. Edited April 4, 2016 by mily13 Link to comment
vergil Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Pune ceva poze din interior . Poate se aseamana cu AUDIOLA BS-238 SWBT . Link to comment
Guest mily13 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 (edited) Edited April 4, 2016 by mily13 Link to comment
vergil Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 (edited) Nu vapot ajuta , la cel aratat de mine am schema . Poate altcineva . Ca putere nu obtineti mai mult de un 30/40w pe canal . Edited April 4, 2016 by vergil Link to comment
Guest mily13 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 am inteles..va multumesc oricum Link to comment
Florinel TV Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Neavind cunostinte in domeniu nu cred ca o poti repara singur, ca nu este asa de usor daca vrei ajutor o poti trimite la mine si ti-o repar eu cu un cost minium asta doar daca vrei,vorbim pe mp Link to comment
Recommended Posts